SEGRE

Matricula't ja als cicles del Centre Tècnic Ilerdense!

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Tècnic Ilerdense (CTI), centre de referència formativa per a les empreses de Lleida i província, inicia el període d’inscripcions dels seus cursos. Al seu web podràs demanar informació de les sessions informatives i a través del telèfon de contacte podràs rebre tota la informació necessària.

Els cursos que ofereix CTI són:

  • CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR
    • Tècnic superior en automoció. (2 anys)

  • PFI (per a alumnes que no van obtenir l’ESO)
    • Manteniment de vehicles. (1 any)

  • Al Centre Tècnic Ilerdense pots obtenir el títol d’Electromecànic, Cap de taller en automoció de cotxes i camions, Xapa i pintura i, aquest any i com a novetat, Conductor professional de vehicles de repartiment, furgonetes, taxis, vehicles pesats, camió, autobusos i autocars, obtenint la capacitació per al transport així com el carnet de conduir B o C segons l’edat de l’alumne.

    CTI es caracteritza pel seguiment i atenció personalitzada i completa de l’alumne. Es tracta d’una formació constituïda per un gran component pràctic al centre i de pràctiques que l’alumne realitza a l’empresa.

    En els cursos, i en el mateix centre escolar, les mateixes empreses professionals donen a conèixer l’activitat que desenvolupen amb monogràfics tecnicoformatius de gran valor per a l’alumne. Uns monogràfics que els permet conèixer l’alumnat i crear un "viver" de futurs professionals que poden incorporar immediatamente a les seues plantilles. L’objectiu principal de CTI és l’educació de persones en l’àmbit laboral i personal, amb valors i responsabilitat, característiques bàsiques i essencials d’èxit en el futur.

    A més, el centre està preparat per a les situacions extremes que pugui oferir el futur i que impedeixi el desenvolupament presencial de l’alumnat a les classes, amb l’adaptació de noves tecnologies de l’educació i eines digitals perquè l’alumne pugui desenvolupar el seu aprenentatge i formació mitjançant videoconferències i tutories des de casa seua.

    alt

    Matricula't ja als cicles del Centre Tècnic Ilerdense!

    tracking