SEGRE

BBVA i els seus empleats ajuden infants en situació de vulnerabilitat a Lleida

Destinen 5.000 euros al projecte ‘Al teu costat’ de Save the Children per a alimentació i medicines

Imatge d'arxiu d'una oficina del BBVA a Lleida.

BBVA i els seus empleats ajuden infants en situació de vulnerabilitat a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat bancària BBVA i els seus empleats han destinat 5.000 euros al projecte ‘Al teu costat’ de Save the Children, la qual cosa permetrà que infants en risc d’exclusió social de la ciutat de Lleida rebin ajuts per a alimentació i medicines. Aquesta iniciativa, dirigida a l’atenció integral per a la infantesa i famílies en situació d’emergència per la crisi del coronavirus, ha estat promoguda per l’ONG i impulsada amb la dotació econòmica dels empleats de BBVA.

En concret, l’ONG posarà a disposició de les famílies amb menys recursos xecs menjar o transferències en efectiu per a la compra d’aliments o medicació per valor de 100 euros per nen. Tot amb l’objectiu de contribuir a reduir les conseqüències econòmiques que el Covid-19 està tenint en les famílies amb menys ingressos, segons ha explicat l’entitat en un comunicat.

BBVA i els seus empleats han recaptat un total de 177.000 euros que aniran destinats al projecte que està duent a terme Save the Children a tot Espanya, dels quals 48.000 euros aniran destinats a Catalunya. D’aquesta última quantia, Lleida rebrà 5.000 euros per ajudar nens en risc de pobresa.

Els diners recaptats han estat possibles gràcies a les donacions realitzades per part dels empleats de BBVA a través de la campanya ‘La teua aportació val el doble’ llançada el 26 de març. Per cada euro aportat per l’empleat, el banc ha contribuït amb un altre euro més.

 
tracking