SEGRE

La Caixa recapta 2,5 milions amb la seua campanya en favor de Bancs d'Aliments

Antonio Banderas i Alejandro Sanz són dos dels artistes que han col·laborat amb la campanya “Cap Llar sense Aliments”

Antonio Banderas i Alejandro Sanz són dos dels artistes que han col·laborat amb la campanya “Cap Llar sense Aliments”La Caixa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació "la Caixa" ha recaptat al voltant de 2,5 milions d’euros a través de 'Cap llar sense aliments’, la campanya de recollida de donatius impulsada a l’inici de la crisi sanitària en favor dels Bancs d’Aliments, que no poden atendre tota la demanda a causa de la pandemia.

En un comunicat, l’entitat ha destacat la participació de persones de diferents àmbits com els cantants Alejandro Sanz, Índia Martínez, Chenoa, Mónica Naranjo, Rozalén i Antonio Orozco o els actors Antonio Banderas, Hugo Silva, Pablo Chiapella, Jordi Sánchez i Bibiana Fernández.

En el primer mes i mig des de la seua posada en marxa, la iniciativa ha reunit ja gairebé 1,5 milions d’euros gràcies a l’aportació de més de 23.000 donants, i es calcula que el nombre de crides i peticions individuals d’ajuda alimentària a les entitats benèfiques i els Bancs d’Aliments s’ha multiplicat per quatre.

Com a resposta a la demanda creixent, la Fundació "la Caixa" ha decidit aportar un milió d’euros addicional, que se sumen al milió i mig ja recaptat. Aquests 2,5 milions d’euros totals, dedicats a cobrir la demanda habitualment atesa pels Bancs d’Aliments a través de les seues campanyes presencials, que s’han vist afectades per la situació actual, es destinaran als 54 centres associats a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL).

Es per això que la fundació ha animat a la ciutadania a fer una donació a través de qualsevol canal de "la Caixa" o el web www.capllarsensealiments.org, ja que "amb tan sols 2 euros els Bancs d’Aliments poden proporcionar els aliments bàsics per a una persona durant un dia sencer i, amb una contribució de 20 euros, una família petita es manté tota una setmana".

tracking