SEGRE

Mercadona entrega 8.000 quilos de llenties al Banc dels Aliments de Lleida

La cadena ha lliurat prop de 397.000 quilos d’aliments a Catalunya des del 27 de març

Mercadona entrega 8.000 quilos de llenties al Banc dels Aliments de Lleida

Mercadona entrega 8.000 quilos de llenties al Banc dels Aliments de LleidaMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de supermercats Mercadona ha entregat aquest dimarts 8.000 quilos de llenties al Banc dels Aliments de les comarques de Lleida, una donació que segons la companyia forma part de les que està duent a terme "atesa la situació excepcional ocasionada pel Covid-19". La companyia ha assegurat en un comunicat que els 8.000 quilos de llegums se sumen a les entregues d’aliments que realitza diàriament als menjadors socials de les comarques lleidatanes que es troben oberts en aquests moments, i amb què col·labora habitualment.

En concret, el menjador social de la Fundació Jericó de Lleida i el Llar Sant Josep de la Seu d’Urgell han rebut, fins ara, la donació de més de 19.500 quilos de productes de primera necessitat per a les entitats socials de les comarques de Lleida.

Des del 27 de març i fins aquest dimarts, Mercadona ha entregat prop de 397.000 quilos d’aliments, com llegums, carn i peix fresc envasat, fruita i verdura, iogurts i postres làcties, pa de motllo, cereals, i sucs i batuts refrigerats, a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques de tota Catalunya, el que representa 6.700 carretons de comprar.

Mercadona ha assenyalat que amb aquestes donacions dóna resposta a la crida feta pels bancs d’aliments i reforça les donacions "per ajudar a pal·liar, en la mesura possible, les demandes de les persones més necessitades".

El president del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida, Antoni Fo, ha assegurat que "els llegums són essencials en la tasca dels bancs d’aliments d’ajuda a les famílies en situació de vulnerabilitat, pel seu alt valor nutritiu." Fo ha afegit que l’acció dels bancs d’aliments "no es podria dur a terme sense la col·laboració d’empreses socialment responsables com Mercadona".

La directora de Relacions Externes de Mercadona a Lleida, Beatriz Feced, ha agraït "la tasca que estan duent a terme les entitats socials com el Banc dels Aliments de les comarques de Lleida".

tracking