SEGRE

ILERNA ja ofereix formació universitària en format presencial i online

El centre de FP líder segella la seua aliança amb la Universitat Catòlica de Múrcia

ILERNA ja ofereix formació universitària en format presencial i online

ILERNA ja ofereix formació universitària en format presencial i online

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ILERNA, empresa referent en la Formació Professional, ha fet un pas més i ha firmat un conveni de col·laboració amb la Universitat Catòlica de Múrcia (UCAM) amb l’objectiu d’oferir també formació universitària. Fruit d’aquesta aliança acadèmica, ILERNA afegeix al seu ampli catàleg de cicles de FP oficial, el Grau Universitari d’Enginyeria Informàtica i una extensa varietat de cursos d’Expert Universitari.

Amb la firma d’aquest conveni, ILERNA fa una forta aposta perquè els seus alumnes vegin multiplicades les seues possibilitats professionals en diferents sectors a través de formacions universitàries adaptades a la realitat del mercat laboral.

Grau d’Enginyeria Informàtica, el producte estrella

Un dels grans objectius de la aliança entre ILERNA i la Universitat Catòlica de Múrcia és oferir una integració total entre la Formació Professional i les titulacions universitàries. Això és possible gràcies al Grau d’Enginyeria Informàtica, una titulació que els alumnes que ja tenen el títol oficial de cicles de la branca informàtica (com a Desenvolupament d’Aplicacions Web i Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma) podran obtenir en tan sols dos anys més.

Per poder accedir directament al tercer curs d’Enginyeria Informàtica en l’UCAM, els titulats de DAM o DAW tan sols hauran d’estudiar dos cursos de Técnico Superior Universitario. Des d’ILERNA es busca que l’alumne se senti còmode i elegeixi en quin format estudiar aquestes formacions d’accés a la universitat. Per tant, podran triar estudiar-les en el centre presencial que ILERNA té a Lleida, o fer-ho a través d’ILERNA Online, centre líder en la Formació Professional a distància al país.

Una altra gran novetat que ofereix ILERNA en format íntegrament online és la possibilitat d’estudiar de forma conjunta el cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Web o el cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, dos diplomes de Técnico Superior Universitario i el Grau d’Enginyeria Informàtica. Sense lloc a dubte, la fórmula perfecta per obtenir 4 titulacions de la branca informàtica en tan sols 4 anys. Aquest atractiu pack no només ofereix la possibilitat de formar-se en un sector imprescindible i en contínua evolució, sinó que a més ajudarà que l’alumne sigui més competitiu i pugui accedir a llocs de treball de més responsabilitat.

Cursos d’Expert Universitari online especialitzats en àrees concretes

Finalment, ILERNA ha llançat una àmplia selecció de formacions d’Expert Universitari especialitzades en àrees molt concretes de sectors tan interessants com són Sanitat i Serveis Socioculturals i a la Comunitat. Es tracta de cursos que també s’ofereixen en format íntegrament online i que permetran a l’alumnat adquirir coneixements molt específics sobre àrees com|com a Urgències Hospitalàries, Demències i Alzheimer, Drogodependències, Lactància Materna, Alimentació Infantil, entre altres temàtiques més.

Amb la firma d’aquest conveni, el centre formatiu ILERNA demostra, una vegada més, el seu fort compromís amb la formació de qualitat i la voluntat de preparar els professionals del present i del futur. Tot això, gràcies a la seua metodologia basada en l’aprenentatge pràctic i la forta aposta tecnològica, ja que posa a disposició de l’alumne eines i software adaptats a la realitat laboral.

tracking