SEGRE

Jornada digital gratuïta sobre empresa, economia i futur arran de la situació sanitària

La Trobada al Pirineu organitza a Zoom la sessió “Del sotrac a l’impuls econòmic”, una jornada digital per a parlar d’empresa, economia i futur arran la situació sanitària actual

Jornada digital sobre empresa, economia i futur arran de la situació sanitària

Jornada digital sobre empresa, economia i futur arran de la situació sanitària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Del sotrac a l’impuls econòmic”. Aquest és el títol que la Trobada Empresarial al Pirineu ha adoptat per a celebrar una jornada virtual i especial el proper divendres, 12 de juny de 2020 de 17 a 18:30h. La sessió girarà entorn tres temes de màxima actualitat: l’economia, la sanitat i Europa.

Els ponents d’aquesta jornada seran Alfred Pastor, Professor Emèrit de la IESE School Business; Pere Godoy, President de la Societat Espanyola d’Epidemiologia; i Ramon Tremosa, Professor d’Economia de la Universitat de Barcelona i Diputat al Parlament Europeu entre el 2009 i 2019.

Les ponències estaran moderades pel periodista Josep Puigbó i es celebraran a través de la plataforma Zoom. Es podrà accedir gratuïtament a través d’aquest botó. PREMI AQUÍ (enllaç operatiu el dia 12 de juny a les 17h)

La data de la Jornada Digital no és casualitat, ja que coincideix amb la data en què s’havia de celebrar la 31a Trobada Empresarial al Pirineu (11 i 12 de juny de 2020 a La Seu d’Urgell). Aprofitem per recordar que la Trobada al Pirineu presencial s’ha ajornat al 29 i 30 d’octubre de 2020 a la mateixa localitat.

tracking