SEGRE

CaixaBank finança una màquina per fabricar mascaretes a l'Associació Talma de Juneda

Donarà feina a 4 persones del centre especial de treball

Instal·lacoins de l'Associació Talma de Juneda.

CaixaBank finança una màquina per fabricar mascaretes a l'Associació Talma de JunedaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha signat amb l’Associació Talma de Juneda un contracte de leasing per finançar l’adquisició d’una màquina de fabricació de mascaretes quirúrgiques de tipologia I i II. Segons explica l'entitat bancària, aquesta nova línia de negoci finançada pel leasing de CaixaBank els permetrà donar feina a quatre usuaris del  Centre Especial de Treball, tots ells amb alguna discapacitat o problema de salut mental, amb el suport d’un monitor del centre.

Les mascaretes produïdes són les quirúrgiques, que poden ser de tipologia I o II, que protegeix d’esquitxades. És la tipologia de mascareta més utilitzada als centres hospitalaris i laboratoris. La màquina que adquireix l’Associació Talma té capacitat per fabricar més de quatre milions de mascaretes l’any, ja que pot produir fins a 2.500 mascaretes cada hora.

A més, Talma podrà produir diferents mides i tipologies de mascareta: per adults, per nens i mascaretes d’una, dues o tres capes. La maquinària produeix unes mascaretes de bona qualitat, ja que el segellat de la mascareta és per ultrasons.

L’Associació Talma és una entitat social de les Garrigues que genera oportunitats a les persones amb necessitats per desenvolupar-se de forma autònoma i inclusiva per millorar la seva qualitat de vida. Aquesta nova línia de treball permetrà generar més ocupació i aconseguir una millor sostenibilitat econòmica gràcies als ingressos propis que suposarà la venda de mascaretes.

tracking