SEGRE

BANCA NOUS PROJECTES

CaixaBank rellança Imagin per als nens i els joves

Convertida en una plataforma de serveis digitals i estil de vida per a 2,6 milions d'usuaris || Fins i tot sense tenir compte

Benjamí Puigdevall, segon per la dreta, a la presentació.

Benjamí Puigdevall, segon per la dreta, a la presentació.CAIXABANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank va presentar ahir el rellançament d’Imagin, el banc mòbil que va obrir el 2016 per als clients joves, que creix com a plataforma digital que ofereix productes financers i no financers i que inclou continguts digitals i experiències també per a nens i adolescents. De fet, per formar part d’aquesta plataforma no cal ni tenir compte bancari, i es pot fer a través d’un correu electrònic i contrasenya.

L’objectiu de la plataforma és impulsar el creixement i la fidelització dels clients més joves, especialment interessats a utilitzar les noves tecnologies en la seua vida diària i en els projectes de futur.

Productes financers i no financers, incloent-hi continguts digitals i experiències

Es tracta d’un nou model de relació amb els clients i una oferta de tres noves aplicacions mòbils, que multipliquen la proposta de serveis: ImaginKids (dirigida a nens d’entre zero i onze anys i molt enfocada cap a l’educació financera a través de jocs), ImaginTeens (dissenyada per a adolescents de dotze a disset anys, amb continguts i serveis pensats per a joves que comencen a necessitar solucions per a les seues primeres compres i per iniciar-se en la gestió de les finances personals) i Imagin (amb una completa oferta financera i no financera per a usuaris a partir de divuit anys).

Imagin inicia l’activitat amb 2,6 milions de clients, incloent-hi tant els 1,6 milions usuaris del banc només mòbil ImaginBank com els clients del segment infantil i juvenil de CaixaBank. Confia a superar els quatre milions d’usuaris en els pròxims quatre anys, així com aconseguir un increment de la rendibilitat d’un 70 per cent a la franja d’edat més jove dels seus clients.

El conseller delegat d’Imagin, Benjamí Puigdevall, va explicar que ofereixen als joves una àmplia gamma de continguts digitals que va des de música fins a compra de tecnologia, per exemple. A l’oferta de productes actual, que inclou des de compte i targeta gratuïta fins a assegurances i préstecs, se sumen novetats com Imagin & Split –eina digital per crear grups d’amics amb què dividir despeses–, entre altres novetats.

tracking