SEGRE

EMPRESES DISTRIBUCIÓ

Mercadona inverteix 140 milions a Catalunya per accelerar la reactivació

Mercadona està reformant el supermercat de Pardinyes.

Mercadona està reformant el supermercat de Pardinyes.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mercadona inverteix aquest any a Catalunya 140 milions d’euros a obrir sis supermercats (cinc en substituiran cinc d’actuals que no s’adapten als estàndards de botiga eficient i no es poden reformar) i a remodelar-ne vint-i-un més per adaptar-los al nou model eficient de l’equipament i disposar de 159 establiments amb aquestes característiques.

Precisament, la companyia que presideix Juan Roig va començar ahir la remodelació del supermercat al barri de Pardinyes de la capital del Segrià.

Amb aquesta inversió, també s’impulsarà la implantació de la nova secció A punt per menjar –plats llestos per emportar-se– en 44 botigues més, que se sumen a les 49 que ja compten amb aquesta secció, alhora que també es fomentarà el projecte Frescos Global, que incorpora millores a la secció de frescos i s’adapta millor a l’assortiment local, informa la companyia aquest dilluns en un comunicat.

El director de Relacions Externes de Mercadona a Catalunya, Bernat Morales, va recordar que la companyia va obrir el primer centre a Catalunya a la ciutat de Lleida el 1993. Bernat va dir que la companyia de distribució pretén ajudar a “reactivar l’economia de les zones on Mercadona és present a Catalunya” a través d’aquest pla inversor.

tracking