SEGRE

WEBINAR BBVA I SEGRE

Segre i BBVA us conviden al webinar sobre ciberseguretat

Ja et pots inscriure a l'acte, en el qual hi podràs participar activament

Grup Segre i BBVA us conviden, el dimecres 8 de juliol, al webinar 'Com reduir el risc de patir un ciberatac?'.

webinar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BBVA i Grup Segre us conviden al webinar ‘Com reduir el risc de patir un ciberatac?’. Davant l’augment del teletreball degut a la Covid-19, les empreses han vist créixer els atacs cibernètics i com aquests perjudiquen, en ocasions greument, la seva productivitat. És per això que aquesta jornada adquireix especial rellevància, ja que ens ensenyarà a reduir els riscos que això comporta i conèixer les eines i cobertures de prevenció. Un webinar sobre ciberseguretat de la mà de representants del món empresarial i experts en el tema, i en el que la ponència principal correrà a càrrec de la senyora Laura del Pino, de BBVA Data Security.

El director i presentador del programa ‘El Debat de Lleida Activa’ de LleidaTV, el senyor Josep Maria Sanuy, en serà el conductor i moderador de l’acte. Un webinar gratuït i obert a la participació de tothom i on per registrar-se només caldrà accedir al web www.segre.com/dialegs i omplir les dades corresponents. El webinar serà:

  • Dia: dimecres, 8 de juliol
  • Hora: de 10.30 a 11.30h
  • Inscripcions obertes a www.segre.com/dialegs / Els usuaris que ja tinguin compte a SEGRE.com no caldrà que es registrin de nou.

La participació serà anònima i es podran formular preguntes als ponents. Esperem la vostra assistència.

tracking