SEGRE

CaixaBank crea una xarxa virtual a LinkedIn amb les guanyadores dels seus premis Dona Empresària

La iniciativa neix com un punt de trobada per a l'intercanvi de coneixement, d'idees i d'experiències entre les directives

Gonzalo Gortázar inaugura la Comunitat Dona Empresària CaixaBank

Gonzalo Gortázar inaugura la Comunitat Dona Empresària CaixaBank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, ha inaugurat, en una trobada virtual, la Comunitat Dona Empresària CaixaBank, la xarxa en línia que reuneix les guanyadores regionals i nacionals de les tres edicions del Premi Dona Empresària CaixaBank.

La comunitat virtual, operativa a través d'un espai privat a LinkedIn, neix com una plataforma per compartir coneixement, idees i experiències, i com a punt de trobada per establir vincles professionals entre el grup de directives, referents per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d'innovació i lideratge transformador, segons ha explicat l'entitat.

En la sessió inaugural, Gonzalo Gortázar ha compartit la seva visió sobre el lideratge en temps de la COVID-19 amb les empresàries de la comunitat i ha mostrat la seva satisfacció per aquesta nova iniciativa que suposa un pas més en la igualtat de gènere: "En moments com els actuals, la necessitat d'avançar cap a la igualtat d'oportunitats és encara més imprescindible, i a CaixaBank volem contribuir amb iniciatives com la d'aquesta nova Comunitat Virtual d'empresàries, que té com a objectiu unir i donar visibilitat al talent i al lideratge femení".

La Comunitat Dona Empresària CaixaBank ofereix un repositori d'informació sobre empresa i lideratge femení, adaptada als interessos de les participants, i habilita un fòrum participatiu en què les empresàries poden intercanviar coneixements i aprendre de les millors pràctiques que s'hagin adoptat a cadascuna de les empreses representades. La plataforma també ofereix accés a experiències exclusives, com ara fòrums, debats, conferències i esdeveniments nacionals i internacionals, amb les quals es vol contribuir al desenvolupament i al lideratge de la dona en l'àmbit dels negocis. En aquest sentit, per a aquest mes hi ha prevista una sessió virtual exclusiva d'Innovació Disruptiva de la mà del xef Ferran Adrià.

A més de crear un vincle personal i professional entre les guardonades a Espanya i a Portugal, la Comunitat Dona Empresària facilitarà l'accés a altres xarxes de dones empresàries en l'àmbit nacional i internacional com ara IWEC, International Women’s Forum, Vital Voices o EJE&CON, entre d'altres. Cada any, la xarxa incorporarà les guanyadores de les noves edicions.

El Premi Dona Empresària i els premis internacionals IWEC

El Premi Dona Empresària CaixaBank reconeix cada any l'excel·lència professional i empresarial de dones amb una trajectòria de lideratge important i reconeguda en el món de l'empresa a Espanya. El guardó s'ha consolidat en l'àmbit nacional pel seu impuls a la diversitat i la seva contribució a fomentar la igualtat de gènere en la societat espanyola.

La guanyadora nacional del Premi Dona Empresària és una de les representants espanyoles en els premis IWEC, que es lliuren en el marc de la Conferència International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC), la xarxa mundial de dones empresàries líders de tot el món, presents en el capital de les companyies en què treballen, i que cooperen a escala global per ajudar a crear i a distribuir la riquesa de les empreses. Després de la seva primera edició a Barcelona el 2007, la Conferència Internacional IWEC ha viatjat a diverses ciutats d'arreu del món, com ara Nova York, Estocolm, Ciutat del Cap o Nova Delhi, entre d'altres.

Des de la creació dels premis IWEC, s'han guardonat 411 dones de 42 països, les empreses de les quals tenen una facturació anual global de 35.500 milions de dòlars i donen feina a més de 348.200 persones.

tracking