SEGRE

ESNOTICIA

La patronal Pimec demana poder obrir les botigues sense restricció d'aforament

Mercadillo - La roba torna als mercadillos de Camp d’Esports i Barris Nord, i la Paeria facilitarà als paradistes l’accés a ajuts.

Mercadillo - La roba torna als mercadillos de Camp d’Esports i Barris Nord, i la Paeria facilitarà als paradistes l’accés a ajuts.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La patronal Pimec Comerç va demanar ahir que els comerços de Lleida puguin obrir sense cap restricció d’aforament després d’estar dos setmanes atenent amb cita prèvia. El seu president, Manel Llaràs, va indicar que poder obrir al 50% “és insuficient” i va afegir que “no s’entén aquesta mesura”. Llaràs també va dir que malgrat la suavització de les restriccions “molts comerços acabaran tancant”. Precisament, aquesta era l’estampa d’ahir a la tarda de l’Eix, amb bona part dels negocis tancats. El seu president, Llorenç González, ho va atribuir “a la calor i que estem a finals del mes de juliol, que és una època fluixa per al comerç”. Així mateix, diversos clients es van queixar ahir que en les poques franquícies de roba obertes no permetien poder emprovar-se les peces. D’altra banda, l’associació de comerciants de la Zona Alta ha habilitat un directori web perquè els clients puguin demanar diversos serveis. Entre aquests hi ha la recollida en botiga o entrega a domicili, la venda privada, adaptació d’horaris amb cita prèvia o venda telefònica a tots els seus comerços. Paral·lelament, els paradistes de roba van tornar ahir al mercadillo del Camp d’Esports després d’estar tancats des del 4 de juliol. Per això, la Paeria va anunciar ahir que els facilitaran que puguin accedir a ajuts econòmics per garantir la seua supervivència.

tracking