SEGRE

Lleida.net registra una nova patent sobre la recepció certificada de correu electrònic

La concessió té una validesa de 20 anys

Imatge d'arxiu del conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena.

Imatge d'arxiu del conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida.net ha rebut una nova patent per part de les autoritats espanyoles pel seu Mètode per al registre i certificació de la recepció de correu electrònic, segons ha informat la companyia. Aquesta patent, que es deriva de la patent europea que li va ser atorgada a Lleida.net per l’Oficina Europea de Patents i Marques el 2019, és la tercera que l’empresa rep a Espanya. La concessió, atorgada per l’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM), té una validesa de 20 anys.

"Aquesta nova patent demostra que l’aposta de Lleida.net per la propietat intel·lectual ha fet de la companyia una de les més reconegudes del sector a nivell mundial, el que sens dubte continuarà aportant valor als nostres accionistes i clients", ha explicat el director general i fundador de l’empresa, Sisco Sapena.

Com a conseqüència de la seua decisió estratègica d'apostar per la propietat intel·lectual i la internacionalització, la companyia compta ja amb una cartera de 183 patents sobre mètodes de notificació i contractació digital.

En l’actualitat, més de 50 països als cinc continents, incloent els Estats Units, la Unió Europea, Xina, Rússia, Índia, Mèxic, el Japó, Colòmbia, l’Argentina, el Perú, Sud-àfrica, Nigèria, Austràlia o Nova Zelanda, han reconegut amb patents Lleida.net pels seus mètodes de notificació i contractació electrònica certificada.

tracking