SEGRE

La Fiscalia dictarà una instrucció per actuar contra els okupes

Considera que es tracta d’un "fenomen delictiu" que requereix "una acció específica"

La fiscal general de l'Estat, Dolores Delgado, intervé durant la inauguració de l'any judicial, aquest dilluns al Saló de Plens del Tribunal Suprem, a Madrid.

La fiscal general de l'Estat, Dolores Delgado, intervé durant la inauguració de l'any judicial, aquest dilluns al Saló de Plens del Tribunal Suprem, a Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscal general de l’Estat, Dolores Delgado, ha anunciat aquest dilluns que "en els propers dies" dictarà una instrucció per a tots els fiscals que abordi el tractament de l’okupació, que considera un "fenomen delictiu" que requereix "una acció específica".

Delgado s’ha referit així en l’acte d’obertura de l’Any Judicial que ha presidit el rei Felip VI al Saló de Plens del Tribunal Suprem, encara que amb un aforament de tan sols el 30 per cent per les restriccions acordades en la lluita contra la covid-19.

En el seu discurs, Delgado ha anunciat que "en els propers dies" dictarà una instrucció que abordi el tractament de "les ocupacions de cases" per part de tots els fiscals.

tracking