SEGRE

CaixaBank serà l'única marca del banc resultant de la fusió amb Bankia

Vista d'una oficina de Bankia i una altra de CaixaBank al centre de L'Hospitalet.

Vista d'una oficina de Bankia i una altra de CaixaBank al centre de L'Hospitalet.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou banc resultant de la fusió entre CaixaBank i Bankia utilitzarà únicament la marca comercial de CaixaBank, amb la qual cosa desapareixerà la de l’altra entitat, segons les negociacions que s’estan duent a terme per tancar l’acord d’absorció. Fonts financeres han confirmat que aquesta decisió ha estat presa en les últimes hores i previsiblement no es produiran canvis, encara que les converses continuen obertes, per la qual cosa no es podria donar l’acord per completament tancat.

En la seua llarga història d’adquisicions, CaixaBank ha optat sempre per mantenir la seua marca comercial, com va ocórrer en absorbir Caixa Girona, Banca Cívica o Banc de València, i es considera que és la més forta comercialment davant la de Bankia.

Les mateixes fonts han assenyalat que tot apunta a més que serà demà, dimecres, quan els consells d’administració de CaixaBank i Bankia es reuneixin per donar la llum verda definitiva a la fusió, encara que de moment aquests no han estat encara convocats.

Els consells d’administració han de validar, entre altres qüestions, l’equació de canvi d’accions, un dels principals punts de la negociació per certificar la fusió.

tracking