SEGRE

CaixaBank activa la seua primera Setmana Social digital, amb prop de 200 activitats de voluntariat

A Lleida s’articularà a través de compres solidàries a entitats que donen suport a persones amb discapacitat per promoure un consum més solidari

Una oficina de Caixabank

CaixaBank activa la seua primera Setmana Social digital, amb prop de 200 activitats de voluntariatCaixabank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha posat en marxa una nova edició de la seva Setmana Social que, per primera vegada, es desenvoluparà majoritàriament de manera digital, arran de la crisi provocada per la Covid-19. Aquesta iniciativa té l'objectiu d'involucrar a empleats i clients del Grup CaixaBank i Fundació “la Caixa” en l'atenció als col·lectius més vulnerables, en col·laboració amb múltiples entitats socials de tota Espanya, segons ha explicat l'entitat.

Per això, del 17 al 25 d'octubre els participants de la Setmana Social de CaixaBank podran formar part de prop de 200 activitats de voluntariat impulsades conjuntament amb unes 100 entitats socials de tota Espanya.

L'Associació de Voluntaris de “la Caixa”, amb milers d'adherits que exerceixen el voluntariat durant tot l'any, és el vehicle a través del qual es canalitza l'acció.

A Lleida, la Setmana Social s’articularà a través de compres solidàries a entitats que donen suport a persones amb discapacitat per promoure un consum més solidari.

La proposta completa d'activitats i la seva evolució es poden seguir a través de www.voluntarioslacaixa.org. Al mateix temps, les persones implicades poden explicar les seves experiències i seguir altres publicacions amb el hashtag #SetmanaSocialDigital i #VoluntarislaCaixa.

tracking