SEGRE

DIÀLEGS - BBVA I SEGRE

Segre i BBVA us conviden al webinar sobre sostenibilitat

Segre i BBVA us conviden a la jornada DIÀLEGS 'L'oportunitat de la sostenibilitat per a les empreses', el proper dimecres 4 de novembre a www.segre.com/dialegs

Diàlegs BBVA - SEGRE 'Sostenibilitat'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BBVA i Grup Segre us conviden a la jornada DIÀLEGS ‘L'oportunitat de la sostenibilitat per a les empreses'. El webinar, organitzat per BBVA i Segre, tractarà sobre l'oportunitat que suposa per a les empreses, petites i grans, ser sostenibles i com les pot ajudar a afrontar la crisi actual.

L'acte es dividirà en dos parts: en la primera se celebrarà un col·loqui entre la Sra. Manuela Jiménez, directora de Banca d'Empreses i Corporacions a Lleida de BBVA, i el Sr. Miquel Àngel Rubio, Business Development director a Lavola; i en la segona part es durà a terme una taula rodona entre empresaris que ens explicaran com ho estan fent per a que les seves empreses siguin sostenibles.

El director i presentador del programa ‘El Debat de Lleida Activa’ de LleidaTV, el senyor Josep Maria Sanuy, en serà el conductor i moderador de l’acte. Un webinar gratuït i obert a la participació de tothom i on per registrar-se només caldrà accedir al web www.segre.com/dialegs i omplir les dades corresponents. El webinar serà:

  • Dia: dimecres, 4 de novembre
  • Hora: de 10.30 a 11.30h
  • Inscripcions obertes a www.segre.com/dialegs / Els usuaris que ja tinguin compte a SEGRE.com no caldrà que es registrin de nou.

Al finalitzar les intervencions dels ponents, els participants podran fer-los preguntes de forma anònima. Esperem la vostra assistència.

tracking