SEGRE

ActelGrup presenta la seva nova imatge

La presentació s’ha realitzat en el marc de la seva assemblea anual de socis, la primera en format virtual.

ActelGrup presenta la seva nova imatge

ActelGrup presenta la seva nova imatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova imatge per a nous temps, temps de reptes, de canvis i de connectivitat. Així ha presentat Actel Grup la seva nova imatge de marca. Aquesta nova imatge respon a la voluntat del grup cooperatiu de transmetre els valors de proximitat i connexió amb els seus socis i clients, la solidesa i sostenibilitat del grup, i el lideratge basat en les persones que dia a dia treballen per posar a Actel Grup al capdavant en les seves diferents àrees de negoci.

Sr. Josep Maria Codina, president del grup cooperatiu.

El procés de creació de la imatge ha tingut en compte els orígens, la història i la trajectòria del grup, com a base per a la creació d’una imatge que representa una nova mirada al futur, que reforça la marca des de la simplicitat, amb línies clares, tipografies netes i reforçant el color vermell característic de la marca.

Un element singular de la nova identitat és el símbol que l’acompanya, un element que basa la seva fortalesa en la senzillesa i que vol ser un referent que permeti recordar la marca només amb la seva visualització. La nova marca ha estat presentada en el marc de l’assemblea anual de socis, que aquest cop, a causa de la situació en la qual ens trobem, s’ha desenvolupat per primer cop, de forma virtual. En la seva presentació, el president del grup cooperatiu, Sr. Josep Maria Codina, ha destacat que aquest canvi d’imatge “vol simbolitzar com Actel Grup vol afrontar el futur, un futur més digital, més sòlid i més líder, un lideratge que es basa en l’esforç i el compromís dels socis i treballadors del grup i en la confiança de tots els seus clients”.

VOCACIÓ DE SERVEI Des de la seva fundació, l’any 1980, Actel Grup ha estat al servei dels seus treballadors, cooperatives, socis i clients.

Des de la seva fundació, l’any 1980, Actel Grup ha estat al servei dels seus treballadors, cooperatives, socis i clients. Amb aquesta nova imatge, el grup cooperatiu es reafirma en la seva tasca i llença una declaració d’intencions per afrontar el futur que es presenta amb més força i energia que mai amb una imatge més simple, que retorna als orígens i a la puresa de l’entitat, factors clau que han fet que actualment, el grup compti amb un total de 430 treballadors de mitjana anual i 109 cooperatives associades.

La nova imatge, que ha estat creada per l’agència de comunicació lleidatana OMA, començarà ara el seu procés d’implantació en els diferents elements corporatius, així com la seva adaptació a les marques i divisions de negoci del grup, en un procés que tindrà lloc des d’aquest moment i durant els Assemblea Anual Socis en format virtual. pròxims mesos.

Assemblea Anual Socis en format virtual

tracking