SEGRE

Mercolleida presenta un pressupost de 909.300 euros per al 2021

L'entitat commemora l'any que ve el seu 50è aniversari i aspira a ser reconeguda com a Llotja de Referència Estatal

La reunió del Consell d'Administració de Mercolleida, celebrada aquest dimarts.

La reunió del Consell d'Administració de Mercolleida, celebrada aquest dimarts.Mercolleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d’Administració de Mercolleida s’ha reunit aquest dimarts per aprovar el pressupost ordinari corresponent a l’any 2021, en què es preveuen uns ingressos de 909.300 euros i unes despeses de 821.500 euros, donant un superàvit de 87.800 euros (abans d’impostos). Els ingressos de la Llotja Agropecuària Mercolleida provenen per una banda de les quotes que paguen els usuaris de la llotja per tal de rebre les cotitzacions i informes de mercats generats pels serveis tècnics de Mercolleida i, de l’altra, de l’arrendament de les oficines de les quals disposa l’entitat a l’edifici de la seva propietat.

El director general de Mercolleida, Francesc Ollé, ha presentat als membres del Consell el Pla d’Actuació de Mercolleida previst per a l’any 2021. En aquest sentit, s’ha proposat realitzar inversions destinades a millorar les oficines de l’entitat, així com invertir en equipament i en capital humà per tal de promocionar els serveis de la Llotja de Preus tant a nivell nacional com internacional. Per tal de fer-ho possible, es potenciaran els informes orientats als mercats internacionals a fi d’aconseguir la captació d’usuaris en els principals països productors de porcí, sense oblidar els mercats del boví i dels cereals, a informat l'ens.

El president de Mercolleida, Paco Cerdà, ha mostrat la seva satisfacció per l’aprovació del pressupost de Mercolleida per a l’any vinent, amb “una sèrie de propostes importants per refermar la llotja com a un referent a nivell europeu i atent als nous mercats amb l’objectiu de continuar sent capdavanters en aquest sector”.

Mercolleida preveu que durant els primers mesos de 2021 s’aconsegueixi el reconeixement de l’entitat com a Llotja de Referència Estatal, d’acord amb la recent normativa del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Per últim, el Consell d'Administració ha aprovat la realització durant l'any 2021 dels actes commemoratius del 50è aniversari de la fundació de Mercolleida, que es complirà el proper 25 de maig.

tracking