SEGRE

"Que Ilerdent sigui la clínica dental de referència a Lleida no és casual. A casa nostra, el pacient és el centre de tot"

El grup dental –amb un extens quadre mèdic d'especialistes per àrea, unitats assistencials especialitzades i inversions tecnològiques constants– posa en valor la confiança, fruit de la proximitat i els resultats, com a fórmula d'èxit.

L'equip directiu de Grup Ilerdent: Miquel Gensana Ruestes, gerent; Miquel Gensana Talarn, director mèdic; i Gemma Gensana Talarn, responsable d'Atenció al Pacient.

L'equip directiu de Grup Ilerdent: Miquel Gensana Ruestes, gerent; Miquel Gensana Talarn, director mèdic; i Gemma Gensana Talarn, responsable d'Atenció al Pacient.Ilerdent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Dental Ilerdent –amb més de 30 anys d'experiència i milers d'històries clíniques en el seu arxiu– referma el seu lideratge com a clínica de referència a Lleida. D'això en parlem amb el Miquel Gensana Ruestes, gerent del grup.

Ilerdent és el referent dental per a milers de lleidatans des de fa més de 30 anys. Com s'aconsegueix aquesta fidelització?

En primer lloc, m'agradaria dir que nosaltres no parlem mai de fidelització. El pacient és l'actiu més important de la nostra clínica; de fet és el centre de tot. La comunicació és un aspecte que treballem a fons. A Ilerdent vetllem perquè tothom disposi de les dades necessàries per a dur a terme els tractaments i la font principal d'informació és sempre el pacient: què li passa, com evoluciona... és prioritari.

Però això implica temps i certa complicitat...

Sens dubte. Nosaltres ho hem aconseguit treballant la confiança. Construir confiança és la millor inversió en salut i, per aconseguir-ho, s'han de treballar estratègies de proximitat i oferir resultats que satisfacin els nostres pacients i els donin seguretat. La proximitat és un aspecte clau i no em refereixo només a l'aspecte geogràfic. Cal posar a disposició dels pacients tants canals de comunicació com demanin. Han de poder parlar amb tu sempre que ho necessitin, no només quan venen al centre. Els nostres pacients ens poden contactar de múltiples formes: telèfon, whatsapp, SMS, web, xarxes socials... i, fins i tot, poden rebre atenció mèdica a distància amb el nostre Servei Gratuït de Teleassistència Mèdica. Sempre troben persones amb qui parlar quan ens necessiten. L'índex de resultats és l'altre gran secret. Hem d'aportar solucions, les millors i de la forma més ràpida i més còmoda pel pacient.

Ilerdent és la clínica que encapçala el grup dental. Quins avantatges té per al pacient triar un centre com el vostre?

El concepte de clínica s'aproxima més al de l'hospital que al de la consulta, quant a recursos humans, tecnològics i de gestió i d'instal·lacions es refereix. A Ilerdent oferim un quadre mèdic d'especialistes per àrea molt extens que garanteix la intervenció del millor facultatiu o tècnic per a cada tractament. A més, tenint en compte que alguns tractaments i patologies s'associen a determinades edats, els nostres pacients saben que som la seva clínica de per vida. De fet, molts d'ells han crescut amb nosaltres i ara porten les seves famílies. Pares, fills, néts... tothom hi té l'assistència garantida.

Un altre avantatge és poder accedir a les Unitats Assistencials Especialitzades, com ara la del Son o la de Salut Odontoesportiva. Això permet que des del diagnòstic fins al tractament i la recuperació, tot es realitzi en un mateix centre i sempre sota la supervisió del facultatiu habitual. Una atenció integral que contempla qualsevol actuació relacionada amb la salut bucodental. 

L'altra gran diferència és el nivell tecnològic, on fem inversions constants. Disposar dels millors aparells de radiodiagnòstic amb tecnologia digital 3D, sistemes de cirurgia guiada per ordinador o de monitoratge dels tractaments és un factor qualitatiu que millora els resultats i la recuperació dels pacients. Finalment, el grup disposa de laboratori protètic propi en el mateix edifici. Els tècnics d'iLab-17 i els d'Ilerdent treballem en equip i això es nota en les pròtesis, fèrules i dispositius intraorals que fabriquem. A més, oferim servei de Reparació Xpress per a urgències.

Parlem d'una clínica moderna i tecnològicament puntera. Es pot ser un centre gran i mantenir el tracte personalitzat?

És una qüestió de prioritats, de no perdre la perspectiva que el més important són sempre els nostres pacients. La nostra clínica neix d'una estructura familiar que ha avançat notablement en els últims anys amb la incorporació dels meus fills a la directiva: el Miquel, com a director mèdic; i la Gemma Gensana, al capdavant de l'Atenció al Pacient. La vocació de tots dos ha nascut en aquest entorn i els seus valors, la qual cosa garanteix la continuïtat del model.

En l'àmbit mèdic, l'aportació del Dr. Miquel Gensana Talarn ha permès protocol·litzar la coordinació de totes les àrees especialitzades; i, a nivell individual i concretament en l'Àrea d'Implantologia, ara comptem amb un especialista amb àmplia formació nacional i internacional per oferir els tractaments més avançats.

Un desenvolupament que ha anat en paral·lel al creixement de l'Àrea d'Atenció al Pacient que encapçala la Gemma Gensana Talarn. Val a dir que aquesta, junt amb la de gestió, és l'àrea més transversal de la clínica, la que més temps conviu amb el pacient i la responsable de l'alt índex de confiança i empatia que gaudim.

Què sentiu quan, 30 anys després, hom us anomena "Ilerdent, la clínica dental de Lleida"?

Orgull i una gran responsabilitat. Ilerdent va néixer amb vocació lleidatana. Ens sentim compromesos amb la salut dels nostres veïns i veïnes i custodiem milers d'històries clíniques que són el testimoni d'aquesta experiència. La família Ilerdent treballa per estar-hi sempre a l'alçada.

tracking