SEGRE

EMPRESES RESULTATS

Iberspa de Cervera creix en vendes i tancarà l'any amb 13,5 milions d'euros en facturació

La demanda 'spas' s'ha incrementat per les mesures de confinament en els diferents països on comercialitza els seus productes || Ha creat set llocs de treball fixos i assoleix una plantilla de 68 persones

La companyia estima que podria tornar a crear una desena de llocs de treball l’any que ve.

La companyia estima que podria tornar a crear una desena de llocs de treball l’any que ve.IBERSPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Iberspa, empresa de Cervera especialitzada en la producció de spas, preveu tancar l’any amb un volum de facturació per sobre dels 13,5 milions d’euros. En un context d’incertesa generada pel coronavirus i amb mesures restrictives per al moviment dels ciutadans, s’ha incrementat la demanda d’aquests productes per part especialment de particulars que opten per intentar millorar les condicions a les seues llars.

El CEO de la companyia, Artur Deu, explica que la demanda està actuant al seu favor, malgrat que el context generat per la Covid representa incerteses com en totes les empreses, des de la necessitat d’apostar al màxim possible pel teletreball, possibles repercussions de problemes que puguin tenir els seus proveïdors o els efectes en els seus treballadors o les seues famílies d’hipotètics confinaments en cas d’algun positiu proper a causa de la malaltia.

Amb tot, en aquests moments preveu tancar l’exercici amb unes xifres amb un creixement molt important respecte a l’any passat, quan les vendes no van arribar als 9 milions d’euros en un any marcat per l’incendi que va patir la seua fàbrica a l’estiu. El 2018, la facturació es va situar en 11,5 milions i aquest any preveu superar els 13,5. Estima que comercialitzarà entre 2.300 i 2.400 jacuzzis de les tres gammes amb les quals compta, depenent de les prestacions i qualitats dels acabats i amb preus que poden oscil·lar entre els 6.000 o 7.000 euros fins a superar els 20.000.

La marxa del negoci s’ha traduït en creació d’ocupació per part de la companyia. Artur Deu explica que van començar l’any amb 61 persones en plantilla, mentre que en aquests moments compten amb 68 llocs de treball estables, als quals se n’afegeixen altres de caràcter eventual en casos de pics de demanda. En funció de la marxa del negoci, considera que pugui tornar a crear ocupació el 2021 amb fins a una desena de nous llocs.

El CEO d’Iberspa afirma que el pressupost del 2021 ha estat el més difícil d’elaborar davant la incertesa derivada de l’evolució de la Covid i una crisi global. Amb tot, confia en un creixement de vora un 12 per cent, encara que considera que podria ser superior. De fet, va indicar que la capacitat de producció de la fàbrica està llesta per augmentar l’oferta en un trenta per cent.

El 80 per cent de les vendes arriben de l’exportació i diversifica riscos Iberspa exporta el 80%, mentre que el mercat estatal representa el 20% del seu negoci. Tanca vendes a tot el món, amb especial importància del mercat europeu. Aquesta diversificació li permet reduir riscos davant d’eventuals retraïments del consum en certs països, que poden ser compensats per d’altres. Així ho explica el CEO de la companyia, que destaca que també existeixen diferents preferències en funció dels clients, com ara amb una exigència de qualitat més gran i aposta per l’alta gamma a Alemanya o Suïssa, per posar un exemple.

tracking