SEGRE

Correus obre la inscripció per a 48 llocs de treball fix a Lleida

Llarga cua de ciutadans dijous per accedir a l’oficina de Correus de rambla Ferran.

Llarga cua de ciutadans dijous per accedir a l’oficina de Correus de rambla Ferran.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Correus ha obert el termini d’inscripció per cobrir 840 llocs de personal fix en categories operatives a Catalunya, 48 dels quals a Lleida, segons ha informat en un comunicat aquest dilluns l’operador postal públic.

Amb 3.381 places a Espanya, es tracta d’una convocatòria conjunta dels llocs corresponents a les taxes de reposició aprovades per a l’any 2019 –1.381 llocs–, així com 2.000 llocs de treball del pla d’estabilització d’ocupació temporal 2018-2020 firmat amb les organitzacions sindicals CC.OO., UGT, Csif i Sindicat Lliure.

Entre el total de places a Catalunya, 603 seran de repartiment –484 a Barcelona, 32 en Girona, 44 a Lleida i 43 a Tarragona; 104 per a l’atenció al client en oficines –81 a Barcelona, vuit en Girona, quatre a Lleida i 11 a Tarragona; i les 133 restants, per a agents de classificació a Barcelona.

Les bases del procés estan disponibles en el lloc web de Correus, el mateix portal on es podran realitzar les inscripcions des d’aquest dilluns fins les 23.59 hores de l’1 de desembre.

Per a l’operadora pública, aquesta convocatòria reforça la marca Correus com a "ocupadora de qualitat" i l’aposta de la companyia per l’ocupació estable i el desenvolupament professional dels seus empleats.

tracking