SEGRE

ECONOMIA

La DOP Les Garrigues confia mantenir les vendes d'oli en aquesta campanya i aconseguir nous clients en línia

Les comandes a través de la xarxa a la Cooperativa d'Arbeca creixen un 500% per la falta de fires i venda directa

La DOP Les Garrigues confia mantenir les vendes d'oli en aquesta campanya i aconseguir nous clients en línia

La DOP Les Garrigues confia mantenir les vendes d'oli en aquesta campanya i aconseguir nous clients en líniaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Denominació d'Origen Protegida (DOP) Les Garrigues confia mantenir les vendes d'oli en la nova campanya malgrat la situació de pandèmia.

Fins i tot espera guanyar nous consumidors després de la bona acollida que en els darrers mesos han tingut els canals de venda en línia.

El seu president, Enric Dalmau, assegura que la venda 'online' "ha vingut per quedar-se" i destaca la fidelitat dels clients de l'oli garriguenc, que malgrat el coronavirus han buscat altres vies per adquirir aquest producte.

De fet, en el darrer any les comandes fetes a través d'internet i per telèfon a la Cooperativa d'Arbeca s'han multiplicat per cinc i ja representen el 33,5% del total de les vendes d'oli.

La campanya de l'oli va començar fa un mes amb la recol·lecció de l'oliva i des de fa dues setmanes les cooperatives ja disposen d'oli nou per vendre.

El president de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau, explica que malgrat la "incertesa" generada pel coronavirus, aquests dies estan notant "molta activitat" per telèfon i internet de clients interessats en comprar aquest producte.

En el mateix sentit, el director general de la Cooperativa Arbequina i Secció de Crèdit, Sergi Millán, diu que han notat un lleuger increment de les vendes d'oli nou respecte l'any passat, tant a través de la xarxa com de forma presencial.

tracking