SEGRE

Aquest és el pernil que ha guanyat els 'Oscars de l'ibèric'

MÍO1898 guanya tots els principals premis del món del pernil

Aquest és el millor pernil del món: MÍO1898

Aquest és el millor pernil del món: MÍO1898MÍO1898

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aconseguir el millor pernil del món és una cosa a què moltes empreses aspiren i molt poques aconsegueixen. MÍO1898 és una de les marques que es troben en aquest camí amb pas molt ferm des de fa tres anys. Una joventut que no resta un bri de qualitat als seus productes i prova d’això són els reconeixements i premis que la marca ve atresorant. Els últims, els aconseguits en els coneguts com els ‘Òscar del porcí’, concretament el Premi Porc d’Or Ibérico especial del Ministeri d’Agricultura MAPA a ‘Benestar, Sanitat i Medi Ambient’ 2020 i el Premi Porc d’Or Ibérico especial ZOETIS a la INNOVACIÓ 2020. Uns premis que avalen l’aposta pel respecte al medi ambient, la sostenibilitat, el benestar animal i la innovació d’aquesta marca.

Però, on és la clau per créixer i assentar-se al mercat d’una manera tan potent? El responsable de la Marca, Rafael Muñoz Rubio, que el 2018 va ser reconegut com millor ‘Joven Agricultor Sostenible’, explica que l’aspecte diferencial de la seua marca rau a haver apostat per l’ibèric pur 100% Torbiscal, una raça en perill d’extinció que des de MÍO1898 posen de relleu motivats que “el diferencial de tot aquest procés es quedi en el camp i completar el cicle que van iniciar els meus avantpassats com a ramaders d’aquesta raça d’ibèric única”

Des del principi, i com a element diferenciador al mercat, l’empresa treballa amb animals que “gaudeixen dels més alts estàndards de benestar que existeixin i això ens hagi portat a rebre els reconeixements” i d’altra banda, treballar amb la varietat de porc 100% ibèric Torbiscal, ens fa ser diferents. “El tenir pocs exemplars ens permet controlar nosaltres mateixos tot el procés, el que es tradueix directament al producte aconseguint una altíssima homogeneïtat, ja que tots els nostres pernils mantenen la mateixa qualitat i mantenen aquest perfecte sabor,” explica Rafael.

Aquesta aposta per la qualitat en el camp es tradueix en un producte la carta de presentació del qual és clara. “Estem parlant d’un pernil amb sabor delicat i intens, que es desfà a la boca, amb un envetat que mostra la seua qualitat i una brillantor al tall molt distintiu. Al que cal unir que tant els nostres pernils i paletes estan emparats per la D.O. Los Pedroches, un segell d’inqüestionable reconeixement”, puntualitza el responsable de la marca.

Els millors productes a un click de distància

La compra és directa al ramader a través del seu botiga online on es pot trobar una àmplia gamma de productes, destacant els pernils, paletes i les col·leccions MÍO amb una presentació impactant. A més, és possible provar MÍO1898 en alguns dels millors restaurants amb estrella Michelín, garantia que l’alta cuina ha sabut valorar la qualitat que ofereix la marca. De la mateixa manera, de la mà del ramader, es pot disfrutar d’una visita guiada per veure els ibèrics ‘Torbiscales’ en directe a la devesa i fer una degustació als mateixos cortijos i allotjaments rurals. Perquè MÍO1898 ofereix una experiència completa i diferencial que la fan única.

tracking