SEGRE

COOPERATIVES RECONEIXEMENTS

Premi a Fruits de Ponent pel seu compromís intercooperatiu

Aposta per la diversificació

El president de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, amb el premi.

El president de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, amb el premi.FRUITS DE PONENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent ha rebut de part de la Confederació de Cooperatives de Catalunya un dels reconeixements en la seua gala anual, que aquest any s’ha celebrat de forma telemàtica a causa de la pandèmia. Fruits de Ponent ha estat guardonat en la categoria Compromís amb la Intercooperació per la seua trajectòria en l’àmbit de la col·laboració, la feina conjunta i la cooperació amb altres cooperatives.

El jurat de la CoopCat també ha volgut destacar l’aposta del grup amb seu a Alcarràs per la diversificació, la integració de l’activitat comercial i la creació d’una nova àrea de negoci per promoure l’economia circular entre els seus socis a través de la transformació en un Grup Cooperatiu.

El president del Grup, Sebastià Escarp, ha agraït a la Confederació i al seu jurat aquesta distinció i destaca que la intercooperació forma part de l’ADN de Fruits de Ponent i, avui, és vital per garantir la viabilitat del sector. Així mateix, Escarp assenyala que aquest guardó és un reconeixement a tota la comunitat del grup: socis i treballadors que han hagut d’afrontar uns anys molt difícils i, sobretot, en l’actual, no han deixat de treballar ni un dia per garantir el subministrament d’aliments a la població en plena pandèmia.

tracking