SEGRE

Apple va rebutjar comprar Tesla per un 10% del seu valor actual

L'inventor, físEl inventor, físic i fundador de SpaceX, el sud-africà Elon Musk.ico i fundador de SpaceX, el sud-africà Elon Musk.

L'inventor, físic i fundador de SpaceX, el sud-africà Elon Musk.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fundador del fabricant de vehicles elèctrics Tesla, Elon Musk, ha assegurat que va voler proposar la venda de la companyia automobilística a Apple, encara que la firma tecnològica va rebutjar reunir-se amb ell. En una publicació en el seu compte oficial de la xarxa social Twitter, recollida, Musk va assegurar que "durant els dies més foscos del programa Model 3", referint-se probablement als problemes de desenvolupament que va tenir el model entre 2017 i 2019, va pretendre atansar-se al conseller delegat d’Apple, Tim Cook, per discutir la probabilitat que la creadora del iPhone adquirís Tesla.

Segons va assenyalar el directiu, Cook es va negar a participar en la reunió, malgrat que la proposta pretenia vendre Tesla per un 10% del seu valor actual.

Aquesta informació surt a la llum després que diferents mitjans asseguressin que Apple estaria treballant en el llançament d’un cotxe autònom, que podria arribar a partir de 2024.

Tanmateix, no seria la primera vegada que aquesta adquisició estaria sobre la taula. El 2014, Elon Musk va confirmar que estava mantenint negociacions amb Apple, encara que ell mateix va assenyalar que una venda seria "poc probable", encara que va destacar com "una gran idea" fer cotxes amb el gegant tecnològic.

tracking