SEGRE

L'ús de Bizum entre els clients lleidatans de CaixaBank creix un 126%

L'entitat és líder en aquest servei de pagament, amb 3 milions de clients registrats

L'ús de Bizum entre els clients lleidatans de CaixaBank creix un 126%

L'ús de Bizum entre els clients lleidatans de CaixaBank creix un 126%CaixaBank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha tancat l’any 2020 amb més de 3 milions de clients registrats a Bizum, el que la converteix en l'entitat líder en número d'usuaris, amb una quota del 22,7%. A més, el percentatge d'ús és molt alt: del total de clients de CaixaBank donats d'alta en el servei de pagaments, més del 90% l'han utilitzat en els últims tres mesos. El creixement respecte a l'últim trimestre de 2019 representa un 156%. En els últims tres mesos, els clients de l'entitat han realitzat gairebé 33 milions d'operacions per un import de més de 1.500 milions d'euros, la qual cosa representa haver participat en el 38% del total d'operacions de Bizum.

A Lleida, hi ha 44.479 clients de l'entitat que han utilitzat Bizum durant l'últim trimestre, el que suposa un increment del 126% respecte el mateix període de l'any anterior.

Dels clients de l'entitat que han utilitzat el servei de Bizum en els últims tres mesos, gairebé 800.000 són imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida per a millenials, que han realitzat en aquest període més de 15 milions d'operacions per import de més de 540 milions d'euros.

A Lleida, 11.050 clients d'imagin han utilitzat aquest servei durant l'últim trimestre, el que representa un augment del 99% comparat amb el mateix període de l'any anterior.

La majoria dels clients de CaixaBank que utilitzen Bizum es concentren a Catalunya, Andalusia i Madrid. L'entitat presidida per Jordi Gual i dirigida per Gonzalo Gortázar ha augmentat el número d'usuaris actius a Bizum en totes les comunitats autònomes, tant a nivell anual com trimestral.

Percentualment, Galícia i Andalusia han estat les comunitats que han experimentat l’increment més gran d'usuaris actius, amb creixements anuals del 223% i 204% respectivament. Li segueixen molt de prop les Illes Balears (+197%), Castella-la Manxa (+187%), Aragó (+182%) i Canàries (+180%).

tracking