SEGRE

CaixaBank és la millor entitat del món en igualtat de gènere, segons un estudi

L'entitat bancària compta amb un 41,6% de dones en posicions directives en l'actualitat i amb un 42,8% de dones en el Consell d'Administració, un dels percentatges més alts del sector

La seu de CaixaBank.

CaixaBank és la millor entitat del món en igualtat de gènere, segons un estudiCaixaBank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha obtingut la major puntuació del món en l'índex d'Igualtat de Gènere de Bloomberg 2021, un selectiu integrat per les companyies més compromeses amb la igualtat de gènere a nivell internacional, d'acord amb les dades de Bloomberg.

Per primera vegada, l'entitat presidida per Jordi Gual i dirigida per Gonzalo Gortázar es converteix en líder absolut del GEI (sigles en anglès del Gender Equality Index), el que la situa, d'acord amb la valoració de Bloomberg, com la millor companyia del món en igualtat de gènere.

Per a Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, obtenir la màxima puntuació en aquest índex de referència a nivell mundial “suposa un reconeixement al nostre compromís per la igualtat i la diversitat, que són part essencial de la cultura de CaixaBank”. A més, afegeix que “continuarem treballant amb el compromís per ser un referent, fomentant la inclusió i la participació amb mesures equitatives i promovent projectes que impulsen la igualtat en tots els àmbits de la societat. Aquest compromís és un repte que afrontem amb il·lusió, esforç i aprenentatge continu”.

L'índex ha valorat especialment les iniciatives internes i externes de CaixaBank per potenciar la igualtat de gènere, les mesures de conciliació familiars, el percentatge de dones promocionades i el pla d'acció de CaixaBank per a impulsar el lideratge femení, entre altres.

CaixaBank compta amb un 41,6% de dones en posicions directives i amb el compromís públic d’aconseguir el 43% l’any 2021, i amb un 42,8% de dones en el Consell d'Administració, un dels percentatges més alts del sector.

tracking