SEGRE

Cases noves a 200 metres de la platja de Cambrils? Existeixen i estan aquí

En primer pla, la singular silueta triangular de Forneri, a tan sols 700 metres de la Mediterrània

En primer pla, la singular silueta triangular de Forneri, a tan sols 700 metres de la Mediterrània

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la comoditat de tenir tots els serveis a mà i Tarragona a un pas, Cambrils es converteix en l’opció perfecta per als qui busquen casa nova en un entorn residencial tranquil amb el mar com a company de vida. Per satisfer la demanda d’obra nova a la ciutat, la promotora AEDAS Homes ofereix a la zona Horta de Santa Maria el projecte Forneri.

Aquesta promoció amb obres ja avançades compta amb habitatges d’1, 2, 3 i 4 dormitoris a només 200 metres de la platja i a 3 minuts a peu del centre de la ciutat cambrilenca. En plena Costa Daurada, els avantatges de viure en un entorn marítim són perfectes tant per a propietaris que desitgen adquirir la seua residència habitual com per als qui opten per fer de Forneri la seua casa de vacances.

A més, Forneri ofereix una molt bona connexió amb l' N-340, la T-312 i la T-325. Desplaçar-se en transport col·lectiu també resulta molt senzill, ja que a només 700 metres de la promoció es troba l’estació de tren de Cambrils, punt de parada de Talgos i línies regionals. En aquest mateix lloc es poden agafar autobusos amb destinació a diferents punts de la geografia espanyola.

Zones comunes per al descans

La lluminositat de Forneri s’ha fomentat amb grans finestrals.

Entre les característiques de la promoció destaquen unes zones comunes molt completes que inclouen piscina i àrees enjardinades davant l’espectacular Parc del Pescador. En elles, els propietaris podran disfrutar d’un refrescant bany durant els mesos més calorosos de l’any, podent fer ús dels espais verds a qualsevol altra estació. Als voltants de Forneri també apareix un carril bici perfecte per posar-se en forma pedalant en família.

Una arquitectura diferenciadora

D’un sol cop d’ull, l’aparença de Forneri captiva els sentits gràcies a la seua singular arquitectura. Els vèrtexs creats en la promoció aporten una estètica diferenciadora a l’edifici, firmat per la unió de dos grans estudis d’arquitectura que han treballat de manera conjunta per donar forma al resultat final –Rodon i Emba–.

El projecte es troba a 3 minuts del centre de Cambrils

.

Amb una volumetria que es convertirà en una icona dins del barri, aquesta promoció d'AEDAS Homes també té cura dels interiors a més dels exteriors. Així, entre els seus habitatges apareixen diferents distribucions i metratges perquè cada client triï la que més s’adapta a les seues necessitats i preferències.

Com a extres no inclosos en el preu inicial de venda s’incorporen garatges i trasters, dos opcions ideals per als qui no volen perdre temps buscant aparcament i valoren aquest plus d’espai que permeten els trasters.

Els interessats en adquirir algun dels habitatges de Forneri poden acudir al pis pilot i a l’oficina de vendes situada al carrer Robert Gerhard, 4, local 8, per conèixer tots els detalls d’aquesta promoció situada a tan sols 200 metres de la Mediterrània.

tracking