SEGRE

BARA, gestió integral d'instal·lacions: eficiència, confort i estalvi

Equip BARA

BARA-Gestió integral d'instal·lacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Actualment, els conceptes de "estalvi energètic" i "eficiència energètica" són dos termes que estan estretament lligats a aspectes com l’energia, sostenibilitat i medi ambient, i de base a tota una millora, un dels aspectes fonamentals és una bona gestió integral de les instal·lacions.

L'eficiència energètica és un dels pilars sobre els quals es basa la transició energètica. I és que l'energia més neta no és la generada per l'aigua, el sol o el vent. L'energia més neta és la que no es consumeix per això hem de ser conscients i mentalitzar-nos de l'estalvi d'energia i els beneficis per al planeta. Així mateix ho entén la Unió Europea que ha plantejat a través de directives, (en sistemes de calefacció) el objecte d’aconseguir estalvis d’energia primària del 20%. Altres normatives estatals permeten la compensació d’excedents elèctrics a la xarxa i a canvi rebre una compensació econòmica. Per tant, “son varis valors afegits alhora de plantejar-se un canvi”, assenyala el responsable Guifré Bara.

Alhora d’enumerar sistemes eficients, sostenibles i obtenir l’estalvi necessari per cada client podem citar bombes de calor, il·luminació LED, plaques solars fotovoltaiques (autoconsum), control de sistemes automatitzats, vehicles elèctrics, gestió integral d’edificis, electrodomèstics, entre d’altres…

Totes aquestes propostes poden ser contemplades tant en el sector públic com en el sector privat, així com en espais particulars, comunitats de veïns, comercials, empreses, oficines, indústries i centres varis.

Es d’interès recordar, que per garantir una llarga vida al equips i aparells obliga a revisar-los i mantenir-los en perfectes condicions. Cal la professionalitat d’una empresa qualificada.

Entre les nostres activitats d’instal·lació, reparació, manteniment, construcció, disseny, estudis, i projectes destaquem els serveis de calefacció, fontaneria, sanejament, gas, aire condicionat, ventilacions, electricitat, il·luminació, veu i dades, contra incendis, aire comprimit, piscines, fotovoltaica (autoconsum), energies renovables, tecnologia i innovació.

L’empresa està en constant procés d’actualització i noves formes de treball pel que en la gestió telemàtica d’oficina via web amb els clients, propostes d’eficiència energètica / estalvi econòmic i solucions tecnològiques en resposta a incidències en les instal·lacions.

Dinàmica, consolidada, professional i amb experiència és BARA. Amb un canvi de generació en la direcció de l’empresa ja complim 35 anys. Amb una plantilla experta i especialitzada que supera la vintena de persones i anys d’anar creixent com empresa reconeguda pels serveis prestats, destacar la confiança i el compromís amb la nostra cartera de bons clients i els nous per fidelitzar. Desprès de superar diferents crisis, novament, afrontem una crisis econòmica/sanitària com ara la del Covid19, tot i així, l’empresa es manté totalment activa i preparada per afrontar grans i nous reptes.

Equip BARA

BARA-Gestió integral d'instal·lacions

Equip BARA

BARA-Gestió integral d'instal·lacions

tracking