SEGRE

Becquel, empresa experta en instal·lacions solars per autoconsum

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Becquel, empresa amb seu a Alcarràs, aposta per la instal·lació de panells solars per autoconsum en teulada sempre que sigui possible i sempre pensant en cobrir l’energia que requereix la instal·lació. L’any 2020 l’empresa va tancar amb un creixement en plantilla del 50%, la instal·lació de més de 4.400 panells solars, sempre dirigits a l’autoconsum i en teulades. Aquest any 2021 l’empresa vol seguir essent referent en el territori i treballar en el territori.

L’autoconsum en empreses és apte per a qualsevol industria o sector. El benefici econòmic és més significatiu en aquelles empreses que necessiten l’electricitat en hores de sol (i on veuen l’estalvi més fàcil en les factures de la llum).

D’aquesta manera l’empresa o negoci redueix la factura de la llum, minimitza les emissions de CO2 i sensibilitza a tots els treballadors i treballadores del camí a seguir per ajudar al planeta amb la lluita contra el canvi climàtic. Al realitzar la instal·lació de panells solars amb Becquel l’empresa obté una insignia per poder explicar i incrustar en tot els seus productes d’on prové l’energia que consumeixen.

D’aquesta manera l’empresa o negoci pot sensibilitzar als seus clients d’una manera més directe explicant que l’energia que consumeixen és de panells solars directament de la seva teulada i per autoconsum.

El Restaurant Farré ja té 51 panells solars per autoconsum de l’energia solar fotovoltaica

El Restaurant fundat l’agost del 1924 i després de diferents generacions al seu capdavant han apostat pel canvi energètic. El negoci aposta per la instal·lació de panells solars fotovoltaics per l’autoconsum i d’aquesta manera produeixen i consumeixen l’energia requerida pel Restaurant durant les hores de sol. La instal·lació ha anat a càrrec de la enginyeria i empresa instal·ladora de panells solars fotovoltaics d’Alcarràs, Becquel, que ha assessorat i acompanyat el negoci durant tot el procés.

En la instal·lació pel Restaurant Farré s’han utilitzat materials de màxima qualitat com els panells solars de la marca Trina Solar de 410W de potència, estructura K2-System i l’inversor de la coneguda Huawei que permet un control total mitjançant la seva plataforma sense cost afegit. La potència instal·lada és de 22,96 kWp i gaudirà d’un autoconsum aproximat del 85%.

Quin és el principal motiu? L’aprofitament de l’energia quan els panells solars la generen. Amb aquesta instal·lació el negoci tindrà un estalvi econòmic de 3,123 euros anuals i estarà amortitzada amb un màxim de 7 anys en el pitjor dels casos.

El negoci certifica l’energia procedent dels panells amb el segell de Becquel

El Restaurant Farré és dels primers negocis que rep l'insígnia creada per Becquel i pot mostrar als clients que l’energia que consumeix procedeix de la teulada gràcies a la instal·lació de panells solars per autoconsum. Aquest segell permet a qualsevol negoci a poder utilitzar-lo en productes, pàgines web, tríptics o informació per explicar que generen i consumeixen energia solar fotovoltaica.

Si qualsevol empresa vol fer el canvi energètic i vol fer aquest canvi amb una empresa del territori i especialitzada en instal·lacions de panells solars per l’autoconsum pot contactar amb Becquel al telèfon 602 22 32 53, a través del seu lloc web becquel.com o a les xarxes socials.

Becquel, empresa experta en instal·lacions solars per autoconsum

Becquel, empresa experta en instal·lacions solars per autoconsum

tracking