SEGRE

SOLIDARITAT ENTITATS

Microajuda a un projecte social d'Arrels Sant Ignasi

Per al centre obert que acull persones sense llar a Lleida ciutat || Subvenció de la Fundación Caja Rural d'Aragó

Imatge del centre de dia d’Arrels Sant Ignasi Lleida.

Imatge del centre de dia d’Arrels Sant Ignasi Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El patronat de la Fundación Caja Rural d’Aragó ha seleccionat deu projectes finalistes de la IV Convocatòria de Microajuts 2021, entre els quals el de l’entitat lleidatana Arrels Sant Ignasi, i que estan dotats cadascun amb 1.500 euros. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar suport i reconèixer la feina que duen a terme les entitats socials del territori en què està present Caja Rural d’Aragó.

En uns últims mesos molt complicats per a tota la societat, s’ha fet més evident que mai la necessitat de comptar amb un teixit associatiu social que ajuda i col·labora en les més difícils circumstàncies per al benestar de totes les persones, segons van remarcar des de l’entitat. A aquesta tercera convocatòria s’han presentat 88 projectes d’associacions i col·lectius que fan una tasca altruista a Lleida, Aragó i la Rioja, i se superen així els quaranta-cinc de la primera edició o el mig centenar dels últims dos anys.

Entre els projectes seleccionats es troba el centre obert d’Arrels Sant Ignasi, un centre de dia per atendre les persones que es troben en una situació sense llar a la capital del Segrià. El projecte va dirigit a persones que viuen en espais públics, pensions barates o cases okupades. La subvenció de Fundación Caja Rural d’Aragó serà entregada en un acte de reconeixement el proper dia 16 d’abril a Saragossa.

tracking