SEGRE

EMPRESES ENERGIA

Griñó vendrà l'energia produïda a través del tractament de residus

Crea Griñó Energia, com una peça més en un sistema d'economia circular || Mitjançant les 5 plantes que té per a tal finalitat i que preveu ampliar ben aviat

Imatge de part de les instal·lacions que té el grup Griñó per al tractament de residus.

Imatge de part de les instal·lacions que té el grup Griñó per al tractament de residus.GRIÑO ECOLÓGIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Griñó Ecologic, grup lleidatà centrat en la prestació de serveis mediambientals, de gestió de residus i en la generació d’energies renovables, ha decidit ampliar el negoci cap a la comercialització de gas i electricitat que genera aprofitant un sistema d’economia circular a través de les diferents divisions de les seues empreses. Segons els seus responsables, el propòsit del grup lleidatà es basa a convertir a les seues cinc plantes que actualment estan en funcionament el residu en un recurs i a “impulsar la transició cap a una societat neutra quant a emissions com a prioritat per crear valor a llarg termini”.

Aquesta energia anirà destinada a tres tipus de clients: el particular, el de les empreses i el de la mateixa indústria, tots aquests cada vegada més interessats per l’ús d’energia verda.Griñó Energia comercialitzarà tota l’electricitat i gas que produeixi i, en cas de no proveir el cent per cent de la demanda amb la pròpia, l’adquirirà de fonts externes però sempre que aquesta provingui d’energia verda.

Els preus van baixar cinc dècimes al febrer per l’abaratiment de l’electricitat

Tanmateix, a l’horitzó hi ha la incorporació de noves instal·lacions per generar més energia pròpia, aprofitant totes les fases del cicle de gestió del residu: recollida, transport, tractament i avaluació de residus.

En concret, la factura mitjana per a un consumidor domèstic ascendeix en els 26 dies que van de mes, i a falta de dos per al tancament del febrer, a 51,41 euros, davant dels 69,82 euros que va representar aquell mateix període al gener. D’aquest import del rebut, 12,4 euros corresponen al terme fix, 28,02 euros al consum, 2,07 euros a l’impost d’electricitat i 8,92 euros a l’IVA.

El rebut de la llum es desploma un 26% al febrer El rebut mitjà d’electricitat s’ha abaratit aquest mes de febrer un 26 per cent respecte al mes de gener passat, en el qual es va disparar el preu de la llum per les tensions provocades per l’impacte de la borrasca Filomena i l’onada de fred.

tracking