SEGRE

PRESTACIONS BALANÇ

La pensió mitjana a Lleida creix un 3,7% durant el 2020

Crespín visita la seu de l'INSS a Lleida

El subdelegat Crespín, ahir, visitant Grup Asysum.

El subdelegat Crespín, ahir, visitant Grup Asysum.SUBDELEGACIÓN DEL GOBIERNO ESPAÑOL EN LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La pensió mitjana dels lleidatans va créixer un 3,7% al llarg de l’any passat, segons dades facilitades ahir per la subdelegació del Govern espanyol a Lleida en ocasió de la visita del subdelegat, José Crespín, a la seu de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) a la capital del Segrià. Crespín, que es va reunir amb Núria Llovet, directora provincial d’aquesta institució, va destacar que, durant el mes de gener, l’Estat espanyol va desemborsar més de 90 milions d’euros per pagar pensions i prestacions a la demarcació de Lleida.

“Aquestes xifres donen una dimensió de la tasca del Govern d’Espanya per reforçar, malgrat les adversitats, el nostre Estat del benestar i, amb aquest, protegir i garantir el futur i el benestar de milers de famílies de Lleida”, va apuntar Crespín.

Arran d’això, va posar el focus en el fet que més de 60% de les pensions que es paguen a la província són de jubilació, unes 61.700 en total.

D’altra banda, el subdelegat va visitar les instal·lacions de l’empresa Grup Asysum de Lleida, dedicada a la reconstrucció de motors i altres peces automotrius, acompanyat de Roland Vigatà, director general de la firma.

tracking