SEGRE

EMPRESA CREIXEMENT

Rodi adquireix una firma de tallers a Galícia i Portugal

Louzán, amb vendes anuals en valor de 13 milions i 50 persones en plantilla || L'empresa lleidatana arriba als 1.500 treballadors

Imatge d’arxiu d’un taller Rodi a la ciutat de Lleida.

Imatge d’arxiu d’un taller Rodi a la ciutat de Lleida.RODI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa lleidatana Rodi Motor Services ha adquirit el 100% de Louzán SL, cadena de tallers mecànics especialitzada en mecànica ràpida i canvis de pneumàtics amb nou centres de treball repartits entre Galícia i Portugal. D’aquests, vuit presten serveis a cotxes, camions i vehicles industrials. La firma gallega va facturar més de 13 milions l’any passat i compta amb una plantilla de 50 empleats, segons va informar ahir Rodi Motor Services a través d’un comunicat.

Amb aquesta adquisició, Rodi, que celebra el seu trenta aniversari, amplia la seua presència a Galícia i també millora la seua oferta de tallers en territori lusità. A més, assoleix la xifra de 150 punts de venda a escala peninsular i la plantilla creix fins als 1.500 treballadors. Al llarg d’aquest any, va exposar l’empresa lleidatana, Rodi té previst renovar la imatge dels centres que s’incorporin a la seua cadena i incorporen el seu logotip i colors corporatius. Tot això acompanyat d’una important inversió per millorar la tecnologia i els coneixements dels empleats.

Rodi, que va nàixer el 1990, ja compta amb 500.000 clients repartits entre Catalunya, Aragó, les Canàries, Galícia i Portugal.

tracking