SEGRE

La cadena de supermercats Plusfresc obrirà noves botigues

La companyia lleidatana factura un 15,5% més i inverteix 2,2 milions davant el Covid

La nova botiga a Corbins.

Inauguren una nova botiga Plusfresc en un poble del SegriàPlusfresc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Supermercat Pujol (Supsa), propietària de la cadena lleidatana de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, ha tancat l’exercici 2020 amb una facturació de 195.500.000 euros sense IVA, un 15,5% més que l’any anterior, i ha invertit 2.200.000 euros davant la crisi sanitària de Covid-19.

Per fer front a pandèmia, Supsa va posar material de prevenció i protecció a disposició dels seus treballadors, clients i col·laboradors, va extremar els serveis de neteja i desinfecció i va prendre mesures per facilitar la conciliació del personal en els moments més crítics de la pandèmia, ha informat la companyia aquest dimarts en un comunicat.

La cadena assenyala que va ampliar els descansos dels treballadors, els va proporcionar tres dies més de vacances i va contractar fins 80 persones en els moments de més demanda per satisfer el seu increment, tancant l’any amb prop de 1.500 empleats.

La companyia apunta que va implementar un servei de compra telefònic per a majors de 65 anys i persones amb una discapacitat igual o superior al 33 i que va donar producte "per valor de 300.000 euros amb l’objectiu de contribuir a combatre els efectes econòmics del Covid-19".

El director general de Plusfresc, Francisco González, ha assegurat que la crisi sanitària va obligar a tots els membres de l’equip a ser molt àgils i a adaptar-se per garantir el proveïment de productes bàsics a la població i que "l’objectiu principal va ser sempre el de garantir la salut i la seguretat de tots els nostres clients i empleats".

QUOTA DE MERCAT

L’increment de la demanda es va donar també al web de compra online, el que va requerir que la cadena de supermercats posés tots els mitjans al seu abast per satisfer un nivell de peticions que va arribar a doblar-se en els moments més àlgids del confinament.

Amb una quota de mercat del 23,6%, la companyia afirma que continua sent la cadena líder en superfície de venda a la província de Lleida i precisa que va obrir l’any passat tres noves botigues, dos d’elles a les comarques lleidatanes –Bell-lloc al juny i Térmens al desembre–, i una altra al carrer Nicaragua de Barcelona, ciutat en la qual té cinc establiments.

Plusfresc centrarà aquest any el seu procés d’expansió a les comarques lleidatanes amb l’obertura a la zona de noves botigues i continuarà buscant oportunitats de creixement també a Barcelona, ciutat que continua sent una prioritat per a la companyia.

La cadena agrega que és líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes i que compta amb 79 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa (Barcelona) i en poblacions de Franja de Ponent (Osca).

tracking