SEGRE

INSTITUCIONS NOMENAMENT

Mònica Roca, primera dona que liderarà la Cambra de Barcelona

Mònica Roca, ahir, després de ser elegida presidenta de la Cambra.

Mònica Roca, ahir, després de ser elegida presidenta de la Cambra.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta en funcions de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, va ser elegida ahir en un ple extraordinari com a nova dirigent d’aquesta institució, amb la qual cosa es va convertir en la primera dona al capdavant de l’entitat en 130 anys d’història. Roca va assumir provisionalment el càrrec el desembre de l’any passat, quan Joan Canadell, fins aleshores president, hi va renunciar, com també ho va fer al Consell de Cambres de Catalunya, arran de la seua incorporació a la llista de JxCat per a les eleccions del 14-F.

Així les coses, el ple de la Cambra de Barcelona va designar a Roca amb 32 vots, el 76% dels suports, i serà al capdavant de l’entitat fins a mitjans del 2023. L’altre candidat a la presidència, José María Torres, va obtenir quatre vots, i sis més van ser en blanc.

Després de convertir-se en la primera dona al capdavant de la Cambra de Barcelona, coincidint amb el 8 de març, Roca va subratllar que “no hem vingut a polititzar” aquesta institució sinó a treballar per Catalunya, i va instar a treballar per preservar el teixit empresarial català.

tracking