SEGRE

DISTRIBUCIÓ RESULTATS

Aquesta ha sigut la facturació de Plusfresc durant l'any 2020

La cadena de supermercats va invertir més de dos milions d'euros en mesures anti-Covid || Plusfresc mantindrà aquest any els plans d'expansió a Lleida

Imatge d’un dels nous supermercats oberts per Supsa l’any passat.

Imatge d’un dels nous supermercats oberts per Supsa l’any passat.SUPSA SUPERMERCAT PUJOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La companyia Supermercat Pujol (Supsa), propietària de la cadena lleidatana de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, ha tancat l’exercici 2020 amb una facturació de 195.500.000 euros sense IVA, un 15,5 per cent més que l’any anterior, i ha invertit 2.200.000 euros davant la crisi sanitària de Covid-19.

Per fer front a la pandèmia, Supsa va explicar ahir que va posar material de prevenció i protecció a disposició dels treballadors, clients i col·laboradors, va extremar els serveis de neteja i desinfecció i va prendre mesures per facilitar la conciliació del personal en els moments més crítics de la pandèmia.

La companyia va contractar vuitanta persones en els moments de més demanda fins a assolir 1.500 empleats

La cadena va assenyalar que va ampliar els descansos dels treballadors, els va proporcionar tres dies més de vacances i va contractar fins a vuitanta persones en els moments de més demanda per satisfer el seu increment, amb la qual cosa va tancar l’any amb prop de 1.500 empleats. A més, va implementar un servei de compra per via telefònica per a majors de 65 anys i persones amb una discapacitat igual o superior al 33 i que va donar producte “per valor de 300.000 euros per contribuir a combatre els efectes econòmics de la Covid-19”.

El director general de Plusfresc, Francisco González, va assegurar que la crisi sanitària “va obligar tots els membres de l’equip a ser molt àgils i a adaptar-se per garantir el proveïment de productes bàsics a la població” i que “l’objectiu principal va ser sempre el de garantir la salut i la seguretat de tots els nostres clients i empleats”.

L’increment de la demanda es va donar també a la pàgina web de compra online, en què va arribar a doblar-se el volum de comandes en els moments més àlgids del confinament.

Amb una quota de mercat del 23,6 per cent, la companyia va afirmar que continua sent la cadena líder en superfície de venda a la província de Lleida i va precisar que va obrir l’any passat tres noves botigues, dos de les quals a les comarques lleidatanes –Bell-lloc al juny i Térmens al desembre–, i una altra a Barcelona, ciutat en la qual compta amb cinc establiments.

Plusfresc centrarà enguany el procés d’expansió a Lleida amb l’obertura de noves botigues i buscarà oportunitats de creixement també a Barcelona. Actualment, la companyia compta amb 79 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa (Barcelona) i en poblacions de la Franja de Ponent.

tracking