SEGRE

EMPRESES ASSOCIACIONS

Xavier Caufapé, nou president de Pimec Lleida

L'empresari substitueix Jaume Saltó || Acord amb Endesa per ajudar sis pimes lleidatanes en transformació digital

El nou president de Pimec Lleida, Xavier Caufapé.

El nou president de Pimec Lleida, Xavier Caufapé.PIMEC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Junta directiva de Pimec va aprovar ahir el nomenament de Xavier Caufapé com a nou president de la patronal de la micro, petita i mitjana empresa a la província de Lleida. El gerent de la Clínica Mi Novaliança Lleida, així com cofundador La Clinique des Yeux, a Dakar (Senegal), va assegurar que afronta aquesta nova etapa de l’entitat “amb il·lusió i moltes ganes de situar les pimes lleidatanes en el pont de comandament”. Caufapé relleva d’aquesta manera Jaume Saltó, que en els últims mesos ha compaginat el càrrec al capdavant de Pimec Lleida amb la presidència de la Cambra de Comerç de Lleida.

El nou president de Pimec a Lleida va valorar positivament la tasca de Saltó. “Durant els cinc anys que ha exercit la presidència de Pimec Lleida ha aconseguit grans reptes com la inauguració de la nova seu de l’organització i ha tingut un paper clau en el posicionament institucional al territori lleidatà”, va assenyalar.

L’empresari Pere Cornellà repetirà com a president de la patronal a Girona

A més, va expressar que les relacions amb la Cambra de Comerç “continuaran fructíferes entre les dos institucions”, a partir del treball conjunt “en benefici de les pimes i els autònoms lleidatans”.

Paral·lelament, Pimec ha consolidat la confiança en l’empresari cafeter Pere Cornellà perquè continuï al capdavant de la delegació que la patronal té a les comarques gironines. Cornellà ocupa el càrrec de president de Pimec Girona des del 2013, quan va substituir Iñaki Frade.

D’altra banda, Pimec i Endesa han posat en marxa un programa de transformació digital per ajudar cent pimes de Catalunya, sis de les quals de Lleida, amb un pla que els ha de permetre créixer i millorar la competitivitat.

El programa és cent per cent gratuït i està dirigit a les empreses amb voluntat de facilitar-los la implementació de tecnologies 4.0 i millorar la seua adaptació en un entorn cada vegada “més canviant i competitiu”, segons la patronal catalana i compta amb una inversió de 250.000 euros aportats per Endesa.

tracking