SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Joan Laporta té Haaland a la llista

Eric Garcia, amb el qual ja hi ha acord, el primer a arribar

Haaland és una de les opcions que sospesa Joan Laporta.

Haaland és una de les opcions que sospesa Joan Laporta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Laporta, que la setmana que ve prendrà possessió del càrrec de president del Barça, té diversos jugadors en cartera de cara a la temporada vinent. Al conegut interès pel central Eric Garcia, que va estar a punt d’arribar al gener, s’afegeixen altres noms com els d’Alaba i Agüero, tots dos oferts al club, a més de Memphis Depay, una de les peticions de Ronald Koeman a l’estiu, i un dels homes de moda del futbol europeu, el noruec Haaland.

Segons va apuntar el programa LaTdT de Catalunya Ràdio, el fitxatge del golejador del Borussia Dortmund estaria entorn dels cent milions d’euros, ja que a la clàusula de rescissió, que és de 75 milions d’euros, s’hi han d’afegir les comissions del seu agent (Mino Raiola) i del pare. Depay, per la seua part, dependria de la continuïtat de Koeman a la banqueta.

Un dels temes que ja hi ha sobre la taula és el fitxatge d’Eric García, una opció molt avançada i que es reactivarà per convertir-se en el primer fitxatge de cara a la pròxima temporada. El futbolista, tal com va suggerir el nou president Laporta, ha esperat pacientment per tornar al Camp Nou a cost zero.

El traspàs de poders va començar a París Carles Tusquets, president de la gestora, i Joan Laporta van aprofitar el viatge a París a la tornada de la Champions per preparar el traspàs de poders. Tots dos van mantenir una reunió dimarts i una altra a l’endemà en companyia de Rafa Yuste, l’home fort de Laporta.

Sanció a Mapi per un comentari a Twitter La central barcelonista María Mapi León ha estat suspesa amb quatre partits de sanció arran d’un comentari a Twitter, on comentava l’expulsió que va patir al partit contra el Reial Madrid. La jugadora va rebre el suport de l’AFE i el Barça va demanar la sanció cautelar.

tracking