SEGRE

Alemanya busca treballadors a Espanya per 2.600 euros mensuals

Vies de tren.

Vies de tren.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia pública alemanya DB Bahn ha llançat un procés de selecció per captar treballadors a Espanya especialitzats al sector ferroviari, que accediran a un curs gratuït i retribuït durant quatre mesos amb vista a obtenir un contracte de treball estable en aquest país.

Segons la informació a què va tenir accés Europa Press, l’objectiu de la convocatòria és contractar 15 noves persones, que rebran 2.400 euros mensuals mentre dura el curs a Alemanya, abans d’accedir al lloc de treball, que tindrà una remuneració de 2.600 euros bruts.

Les àrees principals del lloc inclouen, entre altres, l’execució de treballs amb trens dins del pati de maniobres, la comprovació de la seguretat de la càrrega dels vagons i la supervisió de càrrega i descàrrega.

Entre els requisits bàsics per poder formar part d’aquesta iniciativa d’ocupació estan que els interessats expliquin amb un nivell 'B2' d’alemany, a més de tenir interès per desplaçar-se a Alemanya, treballar a l’aire lliure i realitzar tasques físiques.

Així mateix, és desitjable que els candidats tinguin passió pels trens o comptin amb una experiència prèvia al país, ja sigui per haver residit allà per motius de treball o per estudis.

tracking