SEGRE

L'empresa lleidatana que va guanyar un 475% més en el primer trimestre

Sisco Sapena: “La pandèmia ens ha beneficiat, érem al lloc exacte en el moment adequat”

Sisco Sapena: “La pandèmia ens ha beneficiat, érem al lloc exacte en el moment adequat”SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una empresa lleidatana va guanyar un 475% més en el primer trimestre d’aquest any fins aconseguir un benefici de 391.000 euros, segons ha informat aquest dilluns la companyia. Es tracta de Lleida.net, una empresa cotitzada que, impulsada per les vendes de la seua línia SaaS, va facturar 3,98 milions d’euros i va registrar un increment en el resultat brut d’explotació (Ebidta) del 46% en termes interanuals, fins els 620.000 euros.

"Mai en la història de la companyia no hem mostrat resultats tan positius com els d’aquest primer trimestre de l’any. Lleida.net es troba en una situació ideal per afrontar els desafiaments de la digitalització de les empreses en els propers anys", ha afirmat el conseller delegat i fundador de la companyia, Sisco Sapena.

L’empresa ha ressaltat que el principal factor d’aquest èxit ha estat l’increment d’un 46% en la facturació de la línia SaaS, que inclou els seus serveis de notificació, contractació i firma electròniques certificades. En concret, l’empresa va vendre serveis SaaS per valor de més d’un milió i mig d’euros en el primer trimestre.

La companyia espera que aquesta línia representi més del 50% dels seus ingressos ja aquest mateix any.

El consell d’administració va acordar fa unes setmanes sotmetre a la junta general d’accionistes un augment del 25% en els dividends d’aquest any.

Finalment, l’empresa continua també apostant amb la internacionalització, i el gener d’aquest any va obrir una filial a Dubai per arribar de manera sòlida al mercat de l’Orient Mitjà i Nord de l’Àfrica.

tracking