SEGRE

CaixaBank planteja retallar la seua plantilla en 8.291 persones i tancarà el 27% de les oficines

Un operari col·locant el logotip de CaixaBank a l'oficina situada al número 116 de la Rambla del Poblenou de Barcelona, anteriorment una oficina de Bankia.

Un operari col·locant el logotip de CaixaBank a l'oficina situada al número 116 de la Rambla del Poblenou de Barcelona, anteriorment una oficina de Bankia.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció de CaixaBank ha anunciat aquest dimarts que, després de la integració de Bankia, pretén retallar la seua plantilla en 8.291 persones, la qual cosa suposa un 18,67 % del total d’empleats del banc a Espanya, i tancar un total de 1.534 oficines al país, el 27,2 % de la xarxa.

Per comunitats, Madrid serà la més afectada, amb unes 1.500 sortides de treballadors. A continuació apareix Andalusia, amb més de 1.000; i el País Valencià, amb un total de 942. A Catalunya es preveuen 754 sortides, la majoria a la província de Barcelona. En concret, CaixaBank calcula que a Barcelona es produiran 595 baixes. Quant a la resta del territori, Girona en registrarà 85, Lleida 38 i Tarragona 36.

El banc ha donat a conèixer aquest ERO, un dels més grans de la història del sector financer espanyol, en una reunió amb representants sindicals que s’està fent aquest matí en un hotel de Madrid.

Després de la fusió amb Bankia, CaixaBank compta actualment a Espanya amb 44.400 empleats, sense comptar personal de les filials, que no estan afectades per l’ajustament, i disposa de 5.639 oficines a Espanya.

tracking