SEGRE

Segre i BBVA us conviden al webinar 'Com expandir-se al negoci internacional'

Una jornada digital en la que et donarem les claus per iniciar-te en el camí de la internacionalització.

Internacionalització

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grup SEGRE

i BBVA us conviden a la jornada digital DIÀLEGS 'Com expandir-se al negoci internacional'. El webinar organitzat per Grup SEGRE i BBVA, amb la col·laboració de Segre.com, LleidaTV i ICEX, posarà damunt la taula les claus per a que les empreses s'iniciïn en el camí de la internacionalització.

L'acte constarà d'un col·loqui amb quatre ponents que són experts en el tema: el Sr. Xavier Lladonosa, CEO d'Evolya (empresa especialitzada en el muntatge i la comercialitzacio d´equips de protecció de cultius); la Sra. Natàlia Fabregat, CEO de Dasa (empresa de fabricació i comercialització de fertilitzants i nutrició vegetal); el Sr. José Ignacio Pradas, director territorial d'ICEX a Catalunya (entitat pública que promou la internacionalització de les empreses) i Jordi Lizcano, responsable de comex a BBVA Catalunya.

El director i presentador del programa ‘El Debat de Lleida Activa’ de LleidaTV, el Sr. Josep M. Sanuy, en serà el conductor i moderador de l’acte. Un webinar gratuït i obert a la participació de tothom i on per registrar-se només caldrà accedir al web www.segre.com/dialegs i omplir les dades corresponents. El webinar serà:

Dia: dimarts, 18 de maig Horari: a partir de les 10.00h Inscripcions obertes a www.segre.com/dialegs / Els usuaris que ja tinguin compte a SEGRE.com no caldrà que es registrin de nou.

tracking