SEGRE

EMPRESES AGROALIMENTACIÓ

La Almendrina compra la nau de Virginias a Reus

Nova inversió de Torrons Vicens

La nau de Virginias que Torrons Vicens ha adquirit a Reus.

La nau de Virginias que Torrons Vicens ha adquirit a Reus.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Almendrina, empresa propietat de la lleidatana Torrons Vicens, ha adquirit en subhasta la nau de torrons i xocolates Virginias a Reus. El seu propietari, Àngel Velasco, va explicar ahir que l’objectiu és habilitar-hi una planta d’envasament de llet d’ametlles en el seu projecte per fer créixer La Almendrina i potenciar el consum.

Velasco va assenyalar que es tracta d’una nau de 6.000 metres quadrats de superfície situada al polígon de Reus al costat de les instal·lacions de La Almendrina, que elabora la primera crema d’ametlles del mercat des de l’any 1935 i que actualment combina la tradició amb la innovació.

S’ha de recordar que Torrons Vicens aposta també pel cultiu d’ametlles en diferents finques de la comarca de l’Urgell a fi de tancar tot el cicle del producte i controlar-ne la traçabilitat.

En un altre ordre de coses, Torrons Vicens segueix amb el seu pla d’expansió i recentment ha obert dos noves botigues a la ciutat de Barcelona, situades a l’avinguda Portal de l’Àngel i la plaça Sant Jaume.

Aquesta empresa d’Agramunt té una xarxa d’uns seixanta establiments repartits per tot el món.

La nau de Virginias que Torrons Vicens ha adquirit a Reus.

La nau de Virginias que Torrons Vicens ha adquirit a Reus.SEGRE

tracking