SEGRE

PANDÈMIA

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya torna a rebutjar obrir el lleure nocturn

Suspenent la resolució del Govern que va ordenar tancar-lo per la pandèmia de Covid-19

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat de nou la petició de la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) per reobrir el lleure nocturn, suspenent la resolució del Govern que va ordenar tancar-lo per la pandèmia de Covid-19.

En una interlocutòria, consultada per Europa Press, els magistrats assenyalen que ja es van desestimar les mesures cautelars que demana Fecasarm, però que la patronal l’ha tornat a reclamar "al·legant un canvi de circumstàncies" basat en la interlocutòria del TSJC que el 20 de maig va avalar ampliar l’aforament i l’horari en la restauració.

Fecasarm ha explicat en un comunicat aquest dimecres que estudia recórrer la negativa del tribunal, i la seua petició per reobrir incloïa que els clients mostrin un test negatiu de coronavirus abans o acreditin que estan vacunats per poder entrar, que tots portin màscara i que l’aforament sigui del 50% en espais tancats.

El tribunal també ha abordat la petició de Fecasarm sobre la restauració -retirar el límit horari a la nit- i les sales de concert -que puguin tenir servei de bar i que el públic pugui estar drets-.

En aquest punt, els magistrats no han assolit un acord per majoria i el resoldrà dijous la Sala de la Discòrdia, en la qual s’afegiran més jutges per sumar un nombre imparell perquè no hi hagi empat en la votació.

tracking