SEGRE

ECONOMIA

La Almendrina compra la nau de Virginias a Reus per obrir una planta d'envasat de llet d'ametlles

La Almendrina, històrica firma de crema d'ametlles a Reus, propietat de la lleidatana Torrons Vicens, ha comprat la nau de torrons i xocolates Virginias, a Reus

La Almendrina compra la nau de Virginias a Reus per obrir una planta d'envasat de llet d'ametlles

La Almendrina compra la nau de Virginias a Reus per obrir una planta d'envasat de llet d'ametllesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Almendrina, històrica firma de crema d'ametlles a Reus, propietat de la lleidatana Torrons Vicens, ha comprat la nau de torrons i xocolates Virginias, a Reus. L'adquisició s'ha fet en subhasta i l'empresa hi situarà una planta d'envasament de llet d'ametlles.

La nau adquirida té una capacitat de 6.000 metres quadrats de superfície, està ubicada al polígon AgroReus, a tocar de les instal·lacions centrals de La Almendrina i perfectament comunicada. A La Almendrina de Reus treballen una quinzena d'empleats, on es produeixen uns 5.000 pots diaris de crema d'ametlles de diferents grandàries. La nova planta de llet d'ametlles suposarà incrementar la plantilla de treballadors.

Torrons Vicens preveu obrir aviat una botiga a Reus on es vendran torrons, xocolata i els productes de La Almendrina. La botiga que es complementaria amb una xocolateria amb productes Jolonch.

La companya incrementarà les exportacions de la crema d'ametlles a través de la xarxa de distribució que ja té Torrons Vicens a desenes de països on la firma està consolidada. Es tracta de mercats com Europa Central, els Estats Units o el Japó. L'empresa té més de seixanta botigues a l'Estat i a l'estranger.

tracking