SEGRE

AGRICULTURA COOPERATIVES

ActelGrup preveu el 2024 arribar a facturar 275 milions

Amb un pla estratègic orientat a resultats || Aspira24, elaborat entre els treballadors, la direcció i el consell rector

ActelGrup ha presentat el seu pla de treball fins al 2024.

ActelGrup ha presentat el seu pla de treball fins al 2024.ACTELGRUP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cooperativa de segon grau ActelGrup va presentar ahir Aspira24, el seu nou Pla Estratègic des del 2021 i fins al 2024 a les seues cooperatives associades. Segons fonts d’ActelGrup, el nou pla marcarà el creixement de l’entitat dels pròxims tres anys, que en termes de facturació portarà el grup cooperatiu a assolir la xifra de 275 milions d’euros l’any 2024.

A més, les accions previstes en aquest pla permetran l’enfortiment de la relació amb les cooperatives de base i els productors, amb la qual cosa s’enfortirà també la marca i valors clau de la cooperativa com la innovació i l’orientació a resultats.

ActelGrup compta actualment amb 109 cooperatives i 430 treballadors

Aspira24 se centra en cinc focus estratègics. Així doncs, la captació de produccions d’interès i la inversió en investigació, desenvolupament i innovació i en eficiència serà el primer focus d’acció. En segon lloc, la diversificació de clients que permetin l’enfortiment de la marca i la promoció de la venda als mateixos socis serà un altre dels focus estratègics que es desenvoluparan en aquest període.

La millora de la competitivitat de les cooperatives de base i la capacitat per facilitar el relleu generacional seran també un dels eixos de treball que es desenvoluparan mitjançant la millora en els processos, l’ús de noves tecnologies, la digitalització i la sostenibilitat.

Finalment, “el desenvolupament i la retenció de talent serà clau per aconseguir aquestes metes i també l’empoderament i el reforçament del treball en equip i la transversalitat de l’organització”, afirma.

Segons ActelGrup, Aspira24 ha estat fruit d’un procés participatiu d’un centenar de treballadors provinents dels diferents negocis del grup i que, juntament amb l’equip directiu i el consell rector, han treballat en la definició del marc estratègic i dels més de seixanta projectes que s’aniran executant durant els pròxims tres anys.

ActelGrup uneix un total de 109 cooperatives, més de 7.000 famílies, 430 de treballadors i cinc unitats de negoci, amb seu a Lleida i Saragossa.

tracking