SEGRE

El nou grup mundial de vehicles Stellantis arriba a Balaguer

La nova marca mundial de vehicles Stellantis arriba a Balaguer

La nova marca mundial de vehicles Stellantis arriba a Balaguer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fusió dels dos grans grups de l'automoció, PSA (Citroen, Peugeot i Opel) i FCA (Fiat, Alfa Romeo, Jeep) ha convergit en Stellantis, un grup molt més gran a nivell mundial que ara arriba a Balaguer de la mà d'Automòbils Gea. En els més de 2.000 metres quadrats del Servei Oficial Automòbils GEA de Balaguer hi trobareu tots els vehicles del nou grup Stellantis, a més a més del servei postvenda. Per això, l’equip de professionals d'Automòbils Gea s’ha format en cada una de les noves marques del grup, des de Fiat a Alfa Romeo, i de Citroen a Peugeot, per tal d’oferir el millor servei possible i una atenció completament personalitzada.

Tots els estils

Per Ramon Gea, d’Automòbils Gea, els consumidors cada cop arriben als concessionaris amb més coneixement dels vehicles, però amb dubtes sobre els tipus de vehicles que necessiten: si elèctrics, híbrids o de gasolina; o de conducció automàtica o canvi manual. És per això que Gea posa èmfasi en el detall i l’atenció que ofereix el concessionari, que ajuda als clients a prendre la decisió final un cop analitzades les seves demandes i peticions.

Vehicles Km0 i descomptes pels elèctrics

A Automòbils Gea de Balaguer tenen vehicles quilòmetre zero pràcticament nous amb preus que poden ser de fins a 8.000 euros de diferència amb el preu original. A més, actualment ofereixen descomptes en vehicles elèctrics de fins a 9.000 euros. 

tracking