SEGRE

La Trobada Empresarial al Pirineu tornarà de forma presencial els dies 28 i 29 d’octubre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Trobada Empresarial al Pirineu es tornarà a celebrar de forma presencial els dies 28 i 29 d’octubre a La Seu d’Urgell amb unes jornades sobre la resiliència empresarial en què els ponents tractaran qüestions relacionades amb la reinvenció de les empreses i la seua capacitat d’adaptació al nou paradigma econòmic Post-Covid-19.

La trobada, que tradicionalment se celebra al juny, mantindrà les dates de tardor de l’edició de 2020, que es va fer de forma telemàtica, i per primera vegada l’acollirà el Palau Municipal d’Esports de La Seu d’Urgell per adaptar-se a les mesures sanitàries, ha informat l’organització aquest dimecres en un comunicat.

"Aquesta serà una edició molt especial, perquè volem posar de relleu la resiliència empresarial, la capacitat d’adaptació dels empresaris, que han tingut vivències molt diferents en funció del sector de la seua activitat, arran de la pandèmia," ha afirmat el president l’associació organitzadora, Vicenç Voltes.

Entre els ponents de l’edició número 32 figuren el preparador físic de tenis Toni Nadal, que oferirà una conferència el dijous 28 d’octubre que porta per títol 'Tot es pot entrenar', sobre com gestionar l’adversitat, amb valors i amb superació.

El divendres 29 d’octubre, participaran l’emprenedor belga i expert en economia blava Gunter Pauli, que parlarà sobre 'Europa verd i digital’i el president de 'Lead to Change', Xavier Marcet.

Les jornades comptaran amb un espectacle sobre lideratge i superació una taula sobre experiències empresarials d’èxit amb clau lleidatana i una altra sobre economia i salut en què participarà l’economista Jordi Gual.

En la taula d’empresaris participaran la fundadora i directiva de Bluecap, Maite Barrera, el cuiner Nando Jubany i el president de Meridia Capital, Javier Faus.

A la taula de la nova economia digitalhi seran la cofundadora de Freshly Cosmetics Mireia Trepat; el CEO de Skitude, Marc Bigas; el CEO de Sateliot, Jaume Sanpera, i la CEO de Vilynx, Maria Fierro.

tracking